Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

27 Ways To Win en (voorheen) Groovebox in café De Paap.

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 28 APRIL wordt in cafe De Paap opgetreden door 27 Ways To Win en (voorheen) Groovebox.

27 WAYS TO WIN
Deze betrekkelijk nieuwe groep wist in korte tijd veel aandacht op zich te vestigen. Zo stond de band al in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland en in een van de voorrondes voor de KoninginneNach Bandverkiezing in Den Haag. 27 Ways To Win brengt een stevige mengeling van rock, funk en een vleugje metal. Vergelijkbaar met acts als Faith No More, Living Colour en Biohazard. Bezetting: Martin van der Ham (zang), David de Waal (gitaar), Barend Spaan (bas), Rui Duarte (drums) en Storm (sampler).

(voorheen) GROOVEBOX
Groovebox is een band bestaande uit vier jonge, talentvolle en enthousiaste muzikanten die zich laten beïnvloeden door bands als Rage Against the Machine en Tool. Begin juni staat de band in de halve finale van de Beachbattle in Scheveningen. Tijdens deze Haags Pop Podium Avond maakt de groep haar nieuwe bandnaam bekend. Bezetting: Hans (zang), Danny (gitaar), Peter (bas) en Nienke (drums).

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 28 april - 21.00 uur.
Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

27 Ways To Win - www.27waystowin.nl
Groovebox - www.myspace.com/mygroovebox
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl