RTL Group

Oranjefeest met Linda, Beau en Jeroen in Ik Hou Van Holland': Koninginnedag bij RTL 4

Alles staat in het teken van Koninginnedag en oer-Hollandse gezelligheid in de speciale uitzending Ik Hou Van Holland: Koninginnedag op woensdag 29 april bij RTL 4. Onder leiding van Linda de Mol gaan teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge samen met hun teamleden de strijd met elkaar aan. Persiflages op én ontroerende fragmenten van onze Koninklijke familie, liedjes van Oranje en zenuwslopende finalevragen; alles heeft te maken met Koninginnedag.

In deze extra lange uitzending vindt voor het eerst de live trekking van de PostcodeKanjer van ruim 29 miljoen euro op televisie plaats. In het nieuwe Ik Hou Van Holland- topografiespel worden de teams getest op hun topografische kennis van Nederland én in dit spel worden de winnende postcodes van de PostcodeKanjer van de Nationale Postcode Loterij bekendgemaakt.

Onder het toeziend oog van de notaris, worden enkele landgenoten rijk en blij gemaakt; de deelnemers in de winnende wijk en postcode mogen maar liefst 29.750.259,- euro verdelen! Geluksvogels in elf andere postcodes delen ook nog eens prijzen variërend van 100.000 tot
1.000.000 euro.

In deze Ik Hou Van Holland- Koninginnedaguitzending ontvangen Linda, Beau en Jeroen onder meer: Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Caroline Tensen, Rick Brandsteder en Ron Brandsteder.

Uitzending: woensdag 29 april tussen 20.30 en 22.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/ikhouvanholland

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718482 of danielle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.