Gemeente Oldebroek


Inloopavonden voor het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2007

De gemeenteraad heeft voor het buitengebied van de gemeente Oldebroek een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 29 april 2009 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage.

In deze periode kunt u het plan inzien in het gemeentehuis van Oldebroek en in één van de dorpshuizen bij u in de buurt. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen op onze website www.oldebroek.nl onder het kopje Wonen/ Bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan bevat een beleidskader voor de gebruik- en bouwmogelijkheden van gronden in het buitengebied. Hierbij moet worden gedacht aan alle woon- en leefaspecten in het buitengebied, zoals landbouw, natuur, recreatie, horeca, wonen en niet-agrarische bedrijven etcetera. In de komende tijd zullen wij u over deze thema's nader informeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u hierover vragen hebt en/of met ons van gedachte wilt wisselen. Hiervoor worden inloopavonden gehouden: in het gemeentehuis van Oldebroek op donderdagavond 14 mei 2009; in het dorpshuis te Wezep op maandagavond 18 mei 2009; in het dorpshuis De Heerdt te Oosterwolde op woensdagavond 20 mei 2009.

De aanvang van deze avonden is 19.30 uur.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (0525) 638333.