Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 29-04-2009

Verdovende middelen

VEENENDAAL- Na binnengekomen informatie werden acht personen aangehouden voor hennepteelt. Op dinsdag deed de politie de inval bij een bedrijf aan de Nieuweweg. In het bedrijf werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met meer dan 800 planten. Tevens werd er nog eens 18 kilo aan al geknipte henneptoppen aangetroffen. In totaal werden acht personen aangehouden in de leeftijd van 32 tot 57 jaar allen uit Veenendaal.

Inbreker aangehouden

VEENENDAAL- Op woensdagochtend werd een bedrijfsinbreker aangehouden. Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een bedrijf aan het Koningsschot. Agenten troffen in de omgeving een 25-jarige man uit Apeldoorn aan. Hij werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Autokrakers aangehouden

VEENENDAAL- Op 17 april werden twee jonge vernielers aangehouden. Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een auto aan de Honingraat. Agenten gingen direct ter plaatse en twee jongens van 14 en 15 jaar uit Leersum werden aangehouden. Uit onderzoek is vast te komen staan dat de jongens ook verantwoordelijk zijn voor een vernieling van een vlag van de Readshop, vernieling kerstverlichting en vernieling van een zak met mest. Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt.