Gemeente Helden

Opknappen aula begraafplaats Heiderust

Op 14 april start de renovatie van de aula op begraafplaats Heiderust. De aula wordt zowel van binnen als van buiten opgeknapt en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Er wordt onder andere een nieuwe vloer gelegd en ook de dakbedekking wordt vernieuwd. In de aula wordt nieuw meubilair geplaatst en tevens nieuwe verlichting en een geluidsinstallatie aangebracht. Er worden twee dagen uitgetrokken om de asbesthoudende golfplaten van het dak te verwijderen en af te voeren. Tijdens deze twee dagen is de toegankelijkheid van de begraafplaats beperkt of is de ingang zelfs helemaal afgesloten.
Dit alles kan tot enige overlast zorgen bij het bezoeken van de begraafplaats. Ook kan het serene beeld verstoord worden door steigers, vrachtauto´s, geluidsoverlast en werkzaamheden. De hele opknapbeurt duurt ongeveer zeven weken (tot en met eind mei). We proberen deze overlast tot een minimum te beperken en wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Wilt u iets melden of vragen, bel gerust met de beheerder, de heer G. Hermans, afdeling Burgerzaken), tel. (077) 306 66 14.

14-4-2009 14:38