Gemeente Vlaardingen


Vlaardingen 108 locaties voor stadspromotie banieren rijker

29 april 2009

Vlaardingen beschikt vanaf dit jaar over 66 festivalpotten en 42 vaste masten voor het plaatsen van tijdelijke vlaggenmasten vooraf en tijdens evenementen. Op woensdag 29 april om 14.00 uur heeft burgemeester Bruinsma de eerste 'Verrassend Vlaardingen' banieren opgehangen.

Dit heeft hij samen gedaan met de heer E. Schipper, directeur VVV Vlaardingen, de heer J. Madern, voorzitter Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen, en de heer Martin Thurmer, commissaris van Shipmate. Voor het VVV kantoor hangen
nu de stadspromotievlaggen: Verrassend Groen, Verrassend Historisch en Verrassend Bruisend.

Banieren voor promotie van evenementen
Met de plaatsing van de vaste masten en mastpotten stelt de gemeente een hoogwaardig medianetwerk voor promotie van evenementen beschikbaar. Organisatoren kunnen hun evenementen met banieren promoten. De banieren zijn alleen bestemd voor Vlaardingse evenementen, zonder commercieel karakter. Bij de gemeente Vlaardingen kunnen evenementen-organisatoren een aanvraagformulier verkrijgen waarin zij kunnen verzoeken gebruik te mogen maken van de baniereninfrastructuur. Door het permanente karakter van de locaties is een vergunningaanvraag in vele gevallen niet meer noodzakelijk. Meer informatie over aanvraag en gebruik van de baniereninfrastructuur is te vinden via www.vlaardingen.nl/banieren of te verkrijgen via Diane de Wolff, Kabinetszaken, te bereiken via 010-2484122 of email kabinet@vlaardingen.nl.