Gemeente Andijk


* Koninklijke onderscheidingen

Koninklijke onderscheidingen

29 apr 2009
Compleet verrast stapten de vier goeddoeners bij burgemeester Astrid Streumer in de limousine. Op woensdag 29 april reikte de burgemeester namelijk aan allevier een Koninklijke onderscheidingen uit.

De onderscheidingen gingen naar mevrouw G.M. De Vries - Brakeboer, mevrouw J.P. Haasnoot - de Witte, de heer H.J. de Groot en de heer F. Buurman. De vier ontvingen allen een onderscheiding als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vrijwillig en enthousiast
Bijgekomen van de verrassing en de rit in de limousine werden de vier opgewacht door vrienden en familie bij Dorpshuis ´Centrum´. Daar ontvingen zij de onderscheiding omdat zij zich al vele jaren vrijwillig en enthousiast inzetten voor de Andijker gemeenschap. Zo zet mevrouw De Vries - Brakeboer zich al 40 jaar in voor de Zonnebloem, verzorgt mevrouw Haasnoot- de Witte al ruim 25 jaar mensen bij de EHBO, doet de heer De Groot al 22 jaar werkzaamheden voor reddingsbrigade ´t Span´ en houdt de heer Buurman zich al jaren bezig met allerlei andere vrijwillige zaken. Na de toespraak van de burgemeester en het opspelden van het lintje werd er veelvuldig geproost met oranjebitter.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |