Politie Brabant-Noord

Politie op zoek naar daders doorrijden na aanrijding

Uden, 29-04-2009

De politie is naarstig op zoek naar de daders van een doorrijden na aanrijding van woensdagavond 7 januari 2009 op de Germenzeel waaraan een 14-jarig meisje uit Uden mogelijk blijvend letsel overhoudt.Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie Uden

Aanrijding

De bewuste avond tussen 18.50 uur en 19.10 uur reed het slachtoffertje op haar fiets komende vanaf de Duerenlaan over de Germenzeel. Zij werd plotseling van achteren aangereden door een donkerkleurige stationcar. Ze raakte bewusteloos, toen ze bij kennis kwam zag ze twee allochtone vrouwen tussen de 18 en 20 jaar staan die tegen haar zeiden dat het hun speet en dat ze net hun rijbewijs hadden. Vervolgens lieten ze het meisje aan haar lot over en reden weg.

Verwondingen

Uiteindelijk wist het slachtoffertje alarm te slaan. Zij is met ernstige verwondingen (Whiplash, hersenschudding, zwaar gekneusde ribben en knie) per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zij is nog steeds onder medische behandeling.

De politie verzoekt mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het ongeval of zij die meer over de aanrijding weten of mogelijk de daders kennen contact op te nemen met de politie in Uden via telefoonnummer 0900-8844.