Ingezonden persbericht


Vier Koninginnenacht en Koninginnedag
bij De Vooruitgang!

Dit jaar worden Koninginnenacht en Koninginnedag weer groots gevierd op de Eindhovense Markt. Er staat oa een podium op de Markt waar diverse artiesten zullen optreden. De entree is gratis! Zie hieronder het programma.

----------

Koninginnenacht, woensdag 29 april

20:00 tot 00:00 uur - DJ's Sjors en Sjimmie
Sjors en Sjimmie, de legendarische broers, zijn bekend in Eindhoven en verre omstreken. Jarenlang maakten ze furore in discotheken zoals Zhivago, Maddox en Hollywood. Nu zijn ze weer helemaal terug om u een glimlach te bezorgen met muziek uit de zestig-, zeventig- en tachtigerjaren.

20:30 tot 21:00 uur - Just like Robbie
Zijn gespierde lichaam, een knappe (gelijkende) kop, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie Williams zorgen voor een te gekke show. Tijdens zijn optreden komen alle grote hits van Robbie Williams op een vermakelijke wijze voorbij. Hits als "Angels", "Feel", "Let me entertain you" en vele andere worden afgewisseld met typische uitspraken en moves zoals we die kennen van Robbie zelf.

22:30 tot 23:00 uur - Tina Turner Tribute
De Tina Turner Tribute show was een logisch gevolg van Mary's overwinning in de Soundmixshow van 2001. Tijdens haar show komen uiteraard alle grote hits van de Queen of Rock voorbij. De bekende "oudjes", zoals "River deep, mountain high", "Nutbush city" en "Proud Mary" worden door Mary met net zo veel vuur gebracht als Tina dat in de jaren 60 deed, maar ook de hits die Tina tijdens haar comeback in de jaren 80 scoorde brengt zij met dezelfde passie.

----------

Koninginnedag, donderdag 30 april

12:30 tot 00:00 uur - DJ Chris
Voetjes van de vloer!

13:30 tot 15:30 uur - The Revolvers
The Revolvers bestaat uit vijf mannen in stijlvolle sixties outfits. Ze spelen vol overgave het beste wat de jaren zestig heeft voortgebracht: The Beatles, Monkees, Rolling Stones, Kinks en The Who. Ze staan garant voor loepzuivere meerstemmige zang, legendarische gitaar-riff's en vette orgelsounds... Het muzikale niveau is ongekend hoog en de looks van The Revolvers zijn strak, super gelikt en op-en-top sixties!

16:00 tot 16:30 uur - Lesley Lynch
Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley Lynch al jaren een begrip. Lesley Lynch heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger, hij zingt het alsof het voor hem is geschreven. Niet alleen zijn zang is een welkome verrassing, zijn optredens zorgen altijd voor de juiste sfeer!

17:00 tot 20:15 uur - Soundation
Deze 9-koppige coverband bestaat uit een superspontane zanger & zangeres aan het front, een spetterende blazersselectie en een swingende viermans sterke ritme- en groovesectie stelen zij iedere show. Soundation is meer dan alleen maar de muziek, Soundation moet je beleven!

Programma en tijden onder voorbehoud.

----------

Stadscafé Restaurant De Vooruitgang - Markt 11 - 5611 EB - Eindhoven Tel. 040-2433995 - Fax. 040-2437403
E-mail: info@de-vooruitgang.nl - Website: www.de-vooruitgang.nl