Binck NV

Persbericht
Amsterdam, 29 april 2009

Alle voorstellen goedgekeurd door de AvA van BinckBank N.V.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die op 28 april 2009 heeft plaats gevonden is de heer Schaap afgetreden als bestuursvoorzitter van BinckBank N.V. Daarnaast zijn de volgende belangrijke besluiten genomen door de aandeelhouders:


- Dhr. K.N. Beentjes is benoemd tot bestuursvoorzitter van BinckBank voor een periode van maximaal vier jaar;

- Dhr. J.K. Brouwer is herbenoemd tot lid van de raad van commissarissen van BinckBank voor een periode van maximaal vier jaar en
- Over het boekjaar 2008 per gewoon aandeel van nominaal 0,10 zal een bedrag van 0,21 als slotdividend in contanten worden uitgekeerd. Het dividend wordt onder aftrek van 15% dividendbelasting betaalbaar gesteld op woensdag 6 mei 2009.

BinckBank N.V.
BinckBank N.V. is een full-service online bank voor beleggers, met een Europese Top-5 positie. Als online broker bieden wij onze klanten snelle en goedkope toegang tot alle belangrijke financiële markten ter wereld. Bovendien bieden wij als vermogensbank ondersteuning aan onze klanten bij het beheer van hun vermogen door middel van online advies- en vermogensbeheerdiensten en online sparen. Aan onze professionele klanten bieden wij naast snelle en goedkope orderexecutie ook de administratieve verwerking van effecten- en geldtransacties door middel van een insourcing variant (BPO), dan wel via het licenseren van desbetreffende software.

BinckBank is de grootste, onafhankelijke Nederlandse online bank voor beleggers met een beursnotering aan NYSE Euronext Amsterdam. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje en heeft 559 medewerkers in dienst per 31 december 2008.

BinckBank is opgericht in 2000 en bedient op dit moment meer dan 312.763 beleggers en spaarders. De bedrijfsactiviteiten van BinckBank vinden plaats binnen de business units Retail en Professional Services.

Persvoorlichting:
Anneke Hoijtink
Manager IR
Telefoon: 020 ­ 522 0372
ahoijtink@binck.nl

BinckBank N.V.
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam
www.binck.com