Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Takel- en bergingsbedrijf Vreugdenhil BV gaat zich vestigen op bedrijventerrein HarnaschPolder

MIDDEN-DELFLAND 29 APRIL 2009 - Vreugenhil BV is een takel- en bergingsbedrijf dat onder andere actief is op het gebied van berging en pechhulp in de regio Westland en Haaglanden. Vanuit hun bedrijsfvoering zijn zij contractueel verplicht binnen twintig minuten op de plaats van een calamiteit aanwezig te zijn om motorvoertuigen zo snel mogelijk te bergen en zo ook de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Een centrale locatie in het werkgebied als basis is een must. Het bedrijf is nu gevestigd in Wateringen en De Lier.

"Na verschillende locatie's in Den Haag en het Westland te hebben vergeleken, kiezen wij voor HarnaschPolder, mede omdat in de nabije toekomst automotive gerelateerde bedrijven zich ook op HarnaschPolder zullen vestigen", aldus Chris Muller operationeel directeur bij Vreugdenhil.

Het bedrijventerrein HarnaschPolder voldoet met haar centrale ligging aan de wensen van Vreugdenhil BV. Bedrijventerrein HarnaschPolder ligt direct aan de A4, tussen Den Haag en Delft. Het Westland grenst aan het bedrijventerrein en ook Rotterdam en andere steden in het zuidelijke deel van de Randstad zijn goed bereikbaar. De unieke ligging maakt dat HarnaschPolder een uitstekende vestigingsplaats is voor veel bedrijven.

Vreugdenhil BV heeft op 1 april 2009 de reserveringsovereekomst voor de afname van de grond met Bedrijvenschap HarnaschPolder ondertekend. Het streven is om eind 2010 vanuit hun nieuwe vestiging op bedrijventerrein HarnaschPolder operationeel te zijn.