Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Woonadvies op maat van je favoriete woonblad

Hoofddorp, 29 april 2009 - Professioneel woonadvies voor de inrichting van je huis. In de stijl van VT Wonen, 101 Woonideeën of ariadne at Home. Dat kan iedereen nu aanvragen, dankzij een uitgebreid adviesprogramma van deze woonbladen.

In samenwerking met Artemis Styling Academie hebben de woonmerken VT Wonen, 101 Woonideeën en ariadne at Home een programma opgezet met verschillende soorten woonadvies door professionele woonstilisten.

Moodboard maken
Zo is er bijvoorbeeld een workshop moodboard maken, waarin je je eigen woonstijl leert kennen. Of je kunt een masterclass woontrends volgen. Of een online woonadvies aanvragen.

De stilist bij je thuis
Maar de stilist kan ook bij je thuis komen voor een persoonlijk advies of voor een verkoopstyling. De adviezen worden altijd uitgewerkt in een indelingsplan, een kleurkaart en een materiaal- en (eventueel) aanschafadvies. Uiteindelijk heb je een duidelijk plan en veel bruikbare tips waarmee je direct aan de slag kunt. En dat alles in de woonstijl die het beste bij je past!

Meer informatie over het woonadviesprogramma vind je op www.vtwonen.nl/woonadvies.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2008 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 515,7 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1000 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Sanoma Uitgevers is ook te volgen op Twitter: http://twitter.com/SanomaNL

Over Artemis Styling Academie
Artemis Styling Academie is een particulier opleidingsinstituut, gespecialiseerd in professionele en praktijkgerichte opleidingen tot stylist of tot modeontwerper. De Academie in Rotterdam bestaat sinds 1979, die in Amsterdam sinds 1988. Artemis Styling Academie verzorgt praktijkgerichte opleidingen op het gebied van modedesign, interieur-, mode- en mediastyling of allround styling. Artemis biedt zowel voltijd- als deeltijdopleidingen aan. Ook worden er cursussen gegeven die zijn gerelateerd aan het styling- en modevak zoals Oriëntatie Styling, Interieurtekenen en diverse modecursussen. Het onderwijs is op HBO niveau, doelgericht en gebaseerd op de praktijk van het beroep. Het wordt verzorgd door docenten die zelf in de verschillende vakgebieden werkzaam zijn en ruime ervaring hebben. Door de doelgerichte aanpak, de aandacht voor kwaliteit en de contacten met het bedrijfsleven en het beroepenveld staan de opleidingen van Artemis Styling Academie hoog aangeschreven.

Voor meer informatie: www.stylingacademie.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (