Ingezonden persbericht



---



Persbericht

Johnson Controls introduceert de Metasys® Sustainability Manager Een betere connectie met een uitgebreid gamma IT-applicaties

Parijs, 29 april 2009 ­ Johnson Controls, Inc., wereldwijd leider in het ontwikkelen van oplossingen voor een efficiënt en duurzaam beheer van gebouwen, biedt gebouwbeheerders een betere en meer zekere connectie met IT-applicaties. Door de integratie van de software van Gridlogix, verzekert de Metasys® Sustainability Manager een energiemanagement en-onderhoud in reële tijd en minimaliseert het de energiekosten.

Gebruikers kunnen gebruikmaken van een uitgebreid waarschuwingsysteem met meer controle- en rapportagemogelijkheden. Dit laat hen toe data te verzamelen nodig voor bedrijfsrapporten. Op die manier heeft de gebruiker een duidelijk overzicht van het energieverbruik en kunnen op basis hiervan meteen de nodige beslissingen worden genomen.

Het softwareplatform koppelt het gebouwbeheerssystemen aan open-protocol IT-systemen. Dit zorgt voor een optimaal beheer van de energie, het onderhoud, de fysieke veiligheid en opvolging, en maakt gebouwen energiezuiniger en duurzamer. Het platform is vandaag al operationeel in verschillende belangrijke bedrijfssectoren, waaronder datacenters, overheden, onderwijs en commerciële gebouwen.

"Door een verbeterde integratie en systeembeheer proberen we grote en mondiale organisaties te helpen bij het integreren, meten, beheren en verminderen van hun energiekosten," zegt Nick Duggan, Director Product Development and Marketing Europe & Africa bij Johnson Controls. "Omwille van de hoge energieprijzen en de toenemende bezorgdheid om het milieu zoeken bedrijven naar oplossingen ­ zoals gegevens over hun kritieke prestatie-indicatoren - om de effecten van de onstabiele marktsituatie te minimaliseren."

Johnson Controls streeft ernaar de talloze besturingssystemen binnen een bedrijf te integreren tot één informatiebron. De Metasys® Sustainability Manager convergeert IT- en gebouwbeheerssystemen en biedt zo een duidelijker inzicht in de impact van deze systemen op het beheer van het gebouw.

De Metasys® Sustainability Manager is momenteel enkel in het Engels beschikbaar.

*************
Over Johnson Controls
Johnson Controls (NYSE: JCI) is de wereldleider die vindingrijkheid op plaatsen brengt waar mensen leven, werken en reizen. Door de integratie van technologieën, producten en diensten, ontwikkelen we slimme omgevingen die de relatie tussen mensen en hun omgevingen opnieuw definiëren. Ons team bestaande uit 140.000 werknemers creëert een prettiger, veiliger en meer duurzame wereld via onze producten en diensten voor meer dan 200 miljoen voertuigen, 12 miljoen huishoudens en één miljoen commerciële gebouwen. Ons commitment voor duurzaamheid resulteert in onze inzet voor het milieu, voor een goede bedrijfsvoering op onze werklocaties en gemeenschappen en ten aanzien van de producten en diensten die we aan onze klanten leveren.
Voor aanvullende informatie, bezoekt u: http://www.johnsoncontrols.com/

Contacteer

Ingezonden persbericht