Ingezonden persbericht


Persbericht:

Amsterdam, woensdag 29 april 2009

CityZapper.nl presenteert de top 10 meest populaire stedenbestemmingen. Barcelona is veruit de populairste stad.

CityZapper.nl is een Nederlandstalige stedenreis website die bezoekers voorziet van leuke adresjes voor uitgaan, musea, hotspots en restaurants in steden overal ter wereld.

Uit de statistieken van de eerste 450.000 bezoekers van dit jaar blijkt Barcelona veruit de populairste bestemming op de hielen gevolgd door Londen. Parijs staat stabiel op de derde plaats. Opvallende daler is New York van de 4de naar de 7de plek.

De top tien meest populaire steden zijn:


1. Barcelona

2. Londen

3. Parijs

4. Rome

5. Istanbul

6. Berlijn

7. New York

8. Lissabon

9. Wenen

10. Madrid

De interesse voor Londen is volgens Christian Clerx, initiator CityZapper, verklaarbaar. 'Door de euro / pond verhouding is Londen weer betaalbaar geworden en kun je er goed shoppen. Daarbij hebben we de afgelopen vier maanden een toename in het internetverkeer gezien. Wellicht dat door de recessie consumenten een alternatief zoeken voor hun vakantie.'

CityZapper wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe tips en foto's door de diverse city reporters en bezoekers van de website. Onze website is mede het netwerk van reporters die unieke informatie aanleveren. De redactie controleert voor de plaatsing alle tips. Gebruikers van CityZapper beschikken hierdoor over actuele en betrouwbare informatie en kunnen in korte tijd zo veel mogelijk leuke plekken in een stad ervaren. Bezoekers kunnen op CityZapper.nl eenvoudig een persoonlijke en gratis stedengids samenstellen, deze uitprinten en meenemen op hun stedenreis.

Over CityZapper ®
CityZapper is een initiatief van media en concept bureau Multi Channel Marketing. Voor meer informatie zie: www.CityZapper.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht