IT Solution Partners breidt haar Online Services propositie uit


AMSTERDAM, 20090429 -- IT Solution Partners (ITSP) heeft haar dienstenpakket uitgebreid met Microsofts Software + Services. Hiermee krijgen haar klanten meer flexibiliteit en extra services. IT Solution Partners heeft als ??n van de eerste Partners in Nederland twee Software + Services projecten met succes afgerond, Ziekenhuis Amstelland en No Such Company. Software plus Services is sinds 28 april in 19 landen te koop.

"Software + Services maakt het voor ITSP mogelijk om haar aanbod voor de MKB sector te vergroten. Microsoft Online Services zal onze strategie - business supported by ICT - verder versterken." aldus Shahrooz Safarghandi, CEO bij IT Solution Partners. De ambitie van ITSP is om het gebruik en het beheer van Software + Services voor ondernemingen te vergemakkelijken door verbeterde functionaliteit en toegankelijkheid. Door de samenwerking tussen Microsoft en ITSP voorziet ITSP klanten van keuze en flexibiliteit. Dit is de basis van Microsoft Online Services en de visie van software plus services.

No Such Company
NoSuch Company is een communicatie/marketingbureau in Rotterdam. Omdat NoSuch ging verhuizen hebben ze hun gehele IT-omgeving doorgelicht samen met IT Solution Partners. Daarbij bleek dat ze door het aanschaffen van de Business Productivity Online Suite kosten zouden besparen. "Door te kiezen voor Business Productivity Online Standard Suite hadden we heel snel de beschikking over alle functionaliteiten, zonder dat we grote investeringen hoefden te doen." aldus Coen de Heer, IT-beheerder bij NoSuch Company.

Over IT Solution Partners IT Solution Partners is totaalaanbieder van ICT diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Een betrouwbaar advies en effectieve implementatie begint met het luisteren naar de wensen en doelstellingen van een organisatie. De rode draad in de totale dienstverlening van ITSP is "Business supported by ICT". ITSP heeft een brede focus op de business van de opdrachtgever en biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van Business Information en Managed Systems. IT Solution Partners is gevestigd in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie





Ingezonden persbericht