Jaarverslag 2008 en jaarlijks informatiedocument gepubliceerd voor Pacific Life Funding, LLC

KAAIMANEILANDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20090429 --

Pacific Life Funding, LLC heeft het jaarverslag voor 2008 op haar website geplaatst, op het adres www.PacificLifeFunding.com/AnnualReports. Daarnaast heeft Pacific Life Funding, LLC het jaarlijks informatiedocument op de website geplaatst, op het adres www.PacificLifeFunding.com/AnnualInformation.

Dit persbericht is niet bedoeld als en vormt ook geen aanbieding, verzoek, aansporing, uitnodiging of verplichting om enig waardedocument van Pacific Life Funding, LLC te kopen, zich hiervoor in te schrijven of te verkopen.

Pacific Life Funding, LCC is opgericht in 1998 als verstrekker van preferente schuldpapieren volgens een Amerikaans programma van $8.000.000.000. De schuldpapieren worden gewaarborgd door financieringsovereenkomsten uitgegeven door de Pacific Life Insurance Company. Pacific Life Funding, LLC is geen dochteronderneming of partner van de Pacific Life Insurance Company of een van haar dochterondernemingen of partners. Ten behoeve van de Prospectusrichtlijn en Transparantierichtlijn van de EU is Nederland de lidstaat waar Pacific Life Funding, LLC statutair gevestigd is. Kijk voor meer informatie over Pacific Life Funding, LLC op: www.PacificLifeFunding.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Pacific Life Funding, LLC
Tennyson Oyler, +1 (949) 219-3248

Tennyson.Oyler@PacificLife.com