29 april 2009

Vi jf Ecco bureaus genomineerd voor Sabre Awards 2008

Vijf bureaus uit het internationale bureaunetwerk Ecco, waar Bex* deel van uitmaakt, zijn genomineerd voor een Sabre Award 2008. Nadat bekend werd dat Bex*communicatie genomineerd was in de categorie 'food', zijn er nog vier andere bureaus genomineerd in diverse categorieën.


* Razor Consulting, Ierland:

* Genomineerd in de categorie 'Integrated Marketing' voor het project 'Dublin on Ice 2007-2008' voor Bravo! Group
* On board PR, Polen:

* Genomineerd in de categorie 'Public Education' voor de campagne 'Flexible Worker -Partnership Family' voor de Bialystok School of Economics
* Marco de Comunicacion, Spanje:

* Twee keer genomineerd. Een keer in de categorie 'Fashion and Beauty' met de campagne 'Nature's Way to Be' voor The Body Shop (L'Oreal)
* En in de categorie 'Travel and Tourism' genomineerd voor 'Body. Mind. Madeira. See It.' van het Madeira Promotion Bureau
* Wellcom Agency, Frankrijk:

* Genomineerd in de landencategorie 'Frankrijk' met een nationale campagne 'Fighting Childhood Cancer' in opdracht van de Child Health Federation.

Bex* is lid en mede-eigenaar van het internationaal netwerk Ecco Ltd. met het hoofdkantoor in Londen. Ecco is een samenwerkingsverband tussen 36 zelfstandige PR adviesbureaus in Europa, Azië, Afrika en Amerika. Bij internationale communicatievraagstukken kunnen de bureaus samenwerken of een beroep doen op elkaar. Voordeel daarbij is dat ieder bureau kennis en ervaring heeft in het eigen land en de lokale situatie kent. Ecco heeft onder andere bureaus in: Barcelona, Bern, Mumbai , Brussel, Caïro, Beijing, Dublin, Sao Paulo, Düsseldorf, Londen, Milaan, Parijs, Stockholm en Wenen. Kijk voor meer informatie op http://www.ecco-network.com.