Ingezonden persbericht


Kawan Villages:
Aantrekkelijk en comfortabel kampeeraanbod voor senioren

Parijs, Frankrijk, 29 april 2009 ­ Kawan Group, één van de belangrijkste spelers op het gebied van openluchttoerisme, presenteert vandaag een aanbod speciaal gericht op senioren. Kawan Villages, onderdeel van de Kawan Group, is een keten van kwaliteitscampings, die vele voordelen bezit om een geslaagde vakantie te garanderen.

Gelegen op unieke locaties
De Kawan Villages keten bestaat momenteel uit 79 kwaliteitscampings in 7 Europese landen, waarvan er 61 gesitueerd zijn in Frankrijk en 4 in Nederland. Aan zee, in de bergen of op het platteland, dichtbij bezienswaardigheden, of ver buiten de begaande paden; de Kawan Villages bieden voor elk wat wils. Vakantiegangers hebben de mogelijkheid om de omgeving verkennen, terwijl ze midden in de natuur verblijven.

Aantrekkelijke prijzen buiten het hoogseizoen
Vrij om te reizen buiten het hoogseizoen, kunnen senioren de drukte van de maanden juli en augustus ontlopen om op hun gemak de regio rondom de Kawan camping te ontdekken. Om dit voor hen extra aantrekkelijk te maken, heeft Kawan Villages interessante aanbiedingen ontwikkeld. Op boekingen buiten het hoogseizoen kan tot wel 60% bespaard worden op de bestaande prijs dankzij Holiday Cheque en Camping Cheque.

Kawan staat voor Kwaliteit
Erkend door de branche (kwaliteitslabel, ANWB genoteerd) en door de kampeerders zelf (Camping Cheque gebruikers maken vakantierapporten die worden meegenomen in de beoordeling), biedt Kawan Villages een innovatief concept. Ook streven zij continue de hoogste kwaliteitseisen na, zowel wat betreft de bescherming van het milieu als de service die wordt aangeboden aan de kampeerders. Om zorg te dragen voor constant comfort en optimale kwaliteit, werkt Kawan samen met toonaangevende fabrikanten van chalets en stacaravans, die aan de door hen opgestelde kwaliteitseisen voldoen.

Ontvangst in meerdere talen
Het personeel van de Kawan Villages is meertalig, zodat er altijd een of meerdere medewerkers aanwezig zijn die de Nederlandse bezoeker kunnen adviseren welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn om te bezoeken, welke locale gerechten te proeven... Alle benodigde ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Voor beeldmateriaal of aanvullende informatie over Kawan Villages, Camping Cheque en Holiday Cheque kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over Kawan Group:
Kawan Group, één van de belangrijkste spelers op het gebied van openlucht toerisme, richtte in 2006 Kawan Villages op: een keten ontstaan uit het streven van onafhankelijke campingeigenaren die een pan-europees gamma van hoge kwaliteit wilden aanbieden. Met 61 campings in Frankrijk, 6 in Spanje, 5 in Italie, 4 in Nederland, 1 in Denemarken, 1 in Duitsland en 1 in Luxemburg, is Kawan Villages de eerste keten van Europese dimensie en biedt het eerste kampeeraanbod van hoge kwaliteit in Europa. Naast Kawan Villages, heeft Kawan Group ook de bekende laagseizoen-formule's Camping Cheque en Holiday Cheque ontwikkeld. Deze worden in Nederland gedistribueerd door de ANWB. Dankzij Camping Cheque is het mogelijk om in het laagseizoen voor een uniek tarief op 558 campings in 24 Europese landen te verblijven. Holiday Cheque betreft de verhuur van comfortabele chalets en mobil-homes (een selectie uit de beste campings) op 139 campings in 12 Europese landen. Alle campings van Kawan Villages aanvaarden deze waardebonnen, speciaal gemaakt om interessante tarieven te bieden in het laagseizoen.

Bezoek