Gemeente Bodegraven

Prijswinnaars Lentesportweek en terugblik

Op zaterdag 25 april openden wethouders Jan Bouwens en Hans Vromen de dag en volgde John Zonderop met de vraag: Hoe krijg je een Bodegraver de deur uit? In Bodegraven mogen we over het aanbod en de diversiteit aan sport- en beweegactiviteiten zeker niet klagen! Doel van de Lentesportweek was om de Bodegravers bekend te maken met het aanbod maar bovenal te enthousiasmeren om van dit aanbod gebruik te maken! En dit doel is zeker behaald. De organisatoren kunnen terugkijken op een geslaagde week.

Diverse activiteiten zoals een zeskamp, sjoelen, jeu de boules, springen en klauteren, kleuren en rolstoelracen behoorden tot de mogelijkheden. Op het podium werd genoten van dansdemonstraties zoals Zumba, volksdansen en Streetdance. Bij inlevering van de stempelkaart werden runnershesjes uitgereikt. Tijdens de afsluitende ZUMBA workout stond het raadhuisplein vól met swingende mensen. Een meer geslaagde afsluiting van de Lentesportweek kan men zich niet wensen.

Alle instellingen, (sport)verenigingen en (sport)instellingen, sponsoren en iedereen die een bijdrage heeft geleverd: bedankt!

De uitslag van de wedstrijden

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd zijn:

Kayleigh Binnendijk, Moestuin

Kristina, Mauritsstraat

Robert Wildeman, Karperlaan.

Misschien hebben jullie je prijs nog niet opgehaald; deze ligt voor je klaar op het gemeentehuis! Voor alle andere kinderen geldt dat zij hun kleurplaat kunnen ophalen bij het gemeentehuis. Alle kleurplaten waren overigens prachtig en de keuze voor de prijswinnaars viel dan ook niet mee. De kleurplaten hangen ter bezichtiging nog even in het gemeentehuis!

De winnaars van de Lentesportweek zijn:

C. Vermeulen, Bodelolaan

Joke van Kempen

Ton Kamerbeek

PC den Boer, Beiershof

AJ van Vliet

Anita Westerink

M.L.L. Bos, Grutto en

P.M.J. Geenen, Zwenkgras.

Ook deze winnaars kunnen hun prijs afhalen op het gemeentehuis.