CNV Onderwijs

23 mei 2008

Verslag van de 87e vergadering van het Bestuur van de sector Postactieven CNVO van 23 april 2008, gehouden te Amersfoort (de Amershof).

Categorie: Verenigingsnieuws Postactieven, Verenigingsinfo Postactieven

Door: W. Stoop


1. Opening. Voorzitter Ans Wibier (voor het eerst in functie) heet iedereen welkom, een bijzonder welkom voor Pieter Hansum ook voor het eerst in functie. Het gaat met Henk Snaterse gelukkig weer wat beter. Hem wordt een voorspoedig herstel toegewenst. Henk Köhler is bij hem op bezoek geweest en brengt zijn groeten over. Voorzitter Ans Wibier hoopt op een goede samenwerking binnen het SB, hoopt vertrouwen te geven en te krijgen. Zij hoopt op alle goeds voor elkaar en voor de vereniging.


2. Vaststellen van de agenda.


3. Verslag van de vorige SB vergadering. Na een kleine aanpassing verder akkoord. De a.s. sectorledenvergadering wordt 22 april 2009, wederom te Nijkerk. Bob Beckers zal dit vastleggen. Frans Hintzen bereidt een stuk voor omtrent de beleggingsstrategie van o.m. het ABP. Uitgangspunt is het stuk van het CNV. Dit wordt a.s. vergadering geagendeerd.


4. Mededelingen en post. Henk Köhler deelt mee, dat Henk Snaterse geen algemeen adjunct meer wil zijn en dus ook niet weer in het DB wenst