Gemeente Bodegraven

Koninginnedag: oude Ambachten op de kinderboerderij

894268_83896835.jpg

Volgens traditie is het ook dit jaar op Koninginnedag weer groot feest op kinderboerderij "De Oude Zustertuin" in Bodegraven. Het thema is "Oude Ambachten" en allerlei ouderwetse vaklieden tonen hun handwerk. Er komt een pottenbakker en je kunt een schaapscheerder aan het werk zien. Bovendien zijn er allerlei lokale producten te koop zoals honing en kaas.
Dit feest is als vanouds voor jong en oud en gratis toegankelijk voor iedereen. Voor de kinderen zijn er diverse spelletjes (altijd prijs!) en activiteiten zoals schminken, springkussens en ballonnen oplaten. Serge en Coco treden ook op: de goochelaar met zijn aapje dat maar niet wil slapen.

De muziek wordt verzorgd door Party-DJ (details volgen) en de swingende band "Sunday Breakfast" die heerlijke bekende covers zal spelen: klassiekers uit de jaren '70 en '80, maar ook goede rock & roll nummers, Nederlandstalige liedjes van onder andere De Dijk, maar net zo goed komen er nummers van Anouk voorbij.

Nadat het ochtendprogramma en de vrijmarkt in het centrum van Bodegraven is afgesloten, is iedereen van harte welkom in de Oude Zustertuin van 13:00 - 17:00 uur.

Het programma is als volgt:


* 13.00 - 14.00 uur Party-DJ

* 14.00 - 15.00 uur Serge en Coco (kindershow) waarna hij vervolgens nog door de tuin loopt met kinderact.

* 15.00-17.00 uur spetterend feest met de Band "Sunday Breakfast"

Komt dus allen op Koninginnedag naar de Oude Zustertuin. De toegang is gratis.