RTL Group

Robert Pino bevrijdt mensen van angsten en fobieen in Angstvanger bij RTL 4

Pure hysterie bij het zien van een spinnetje. Regelrechte paniek bij de gedachte aan een naald. Het hebben van claustrofobie en niet weten waar het vandaan komt. Het is voor de meeste mensen nauwelijks voor te stellen, maar het leven van sommigen mensen wordt er volledig door beheerst. Robert Pino, life alchemist en bekend van het RTL-programma De Naakte Waarheid, gaat in Angstvanger, dat op donderdag 30 april is te zien bij RTL 4, op zoek naar de oorsprong om daar voor eens en voor altijd met het probleem af te rekenen. Door middel van geavanceerde psychologische technieken en energie-channeling (ESP), is Robert in staat blokkades tot in de kern op te zoeken en deze vervolgens weg te nemen. Niet voor even, maar voor altijd. In sommige gevallen ligt het ontstaansmoment van de angst een paar jaar terug, soms in de jeugdjaren en soms moet hij zelfs terug naar een vorig leven om de bron te ontdekken.

Robert Pino: Voordat ik mensen ga bevrijden van hun angst vraag ik ze altijd: Wat wil je zijn, een gevangene van je verleden of een pionier van je toekomst? Het is jouw keuze!

In Angstvanger worden verschillende cases behandeld waarbij het vaak gaat om heftige angsten die de persoon in kwestie in het dagelijks leven enorm belemmeren. Allereerst krijgt de kijker een portret van de deelnemer te zien waarin duidelijk wordt weergegeven op welke manier de angst de kwaliteit van zijn of haar leven beïnvloedt. Daarna komt de kandidaat bij Robert Pino in de stoel om van de angst af te komen. In sommige gevallen komt Robert ook bij de mensen thuis als er bijvoorbeeld sprake is van pleinvrees en de rit naar de studio voor de deelnemer niet te maken is. Na een sessie bij Robert wordt de angst voorgoed weggenomen. Hoe Robert Pino te werk gaat, is op donderdag 30 april te zien bij RTL 4.

Uitzending RTL 4, donderdag 30 april, tussen 21.30 en 23.00 uur.

Website: rtl.nl/angstvanger

---

Noot aan de redactie: Fotos van Robert Pino zijn op te vragen via mediadocumentatie@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met RTL Nederland Communicatie Eva Peters, via tel: 035-6718971 of eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.