Gemeente Asten gecedoreerden Asten

Aanmelden bijeenkomst gecedoreerden Asten

Op 30 april a.s. organiseren we een bijeenkomst voor alle gedecoreerden in onze gemeente. Bij iedereen die na 1990 een lintje gekregen heeft, valt een uitnodiging voor deze bijeenkomst in de brievenbus. Gedecoreerden die geen brief ontvangen hebben, kunnen zich bij de gemeente aanmelden voor de bijeenkomst.

Koninginnedag 2009: bijeenkomst alle gedecoreerden in de gemeente Asten

Op 30 april a.s. organiseren het Oranjecomité Asten en de gemeente Asten voor de eerste maal een bijeenkomst voor alle gedecoreerden in onze gemeente. Inmiddels hebben alle gedecoreerden die sinds 1990 een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen een uitnodiging gekregen voor deze bijeenkomst. Van de gedecoreerden van voor 1990 is het lastiger alle gegevens te verzamelen en te verifiëren. Vandaar dat we deze algemene oproep plaatsen.

Programma

De bijeenkomst start met een programma aan de voorzijde van het gemeentehuis. (Marktzijde) om 12.30 uur. Voor de gedecoreerden en hun partners zijn stoelen gereserveerd. Wij verzoeken u om 12.15 uur aanwezig te zijn. De organisatie stelt het zeer op prijs als u de onderscheiding zelf ook draagt. Na het welkomstwoord door burgemeester Beenakker en de heer S. Brok (Voorzitter Toeristisch Huis Asten) volgt een vendelgroet door het Sint Jorisgilde.

Vervolgens worden alle aanwezigen uitgenodigd om een hapje en een drankje in de hal van het gemeentehuis.

Aanmelden

Indien u voor 1990 een Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen en graag bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden. Dit kan via de bestuursecretaresse, tel. (0493) 671324.