Gemeente Mook & Middelaar


Koninginnedag in Mook

Op 30 april om 11.00 opent de burgemeester op het Raadhuisplein de traditionele Koninginnedag festiviteiten van Mook en Middelaar. Tijdens deze opening zorgen Harmonie Erica en de drumshowband weer voor de vrolijke noten.

Alle kinderen uit de hele gemeente worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op hun versierde fietsen. Ook het uitdossen van jezelf vinden we erg leuk zodat we na de opening weer met een kleurrijke fietstocht kunnen starten.

De route van de fietstocht gaat vanaf het Raadhuisplein, Kerkstraat, Past. Fabritiusstraat, Adalbertstraat, St. Antoniusstraat, kleine blokstraat, past. Fabritiusstraat en de Groesbeekseweg weer terug naar het Raadhuisplein. Uiteraard wordt er bij de finish weer voor een lekkere verrassing gezorgd. We roepen bewoners van bovenstaande straten op hun huis te versieren.

Om 13.30 uur start de rommelmarkt. Kinderen kunnen vanaf 13.15 uur hun speelgoed/spulletjes etc klaarzetten bij Pellus aan de Kon. Julianastraat. Tegelijkertijd start daar de spelletjesmiddag. Het feest is om 16.00 uur afgelopen.

Het beloofd weer een leuke dag te worden met voor ieder wat wils, dus graag tot ziens op het Raadhuisplein !!