Ingezonden persbericht



Buren maken kans op VIP tribuneplaatsen in Apeldoorn op 30 april

Amsterdam,
8 april 2009 - Buurtlink geeft buurtbewoners de kans om de defilé van Koningin Beatrix in Apeldoorn vanaf de VIP tribune bij te wonen. De Koningin bezoekt Apeldoorn op 30 april samen met Prinses Máxima en andere leden van het Koninklijk Huis. Door mee te doen aan het online spel op Buurtlink.nl, krijgt men de mogelijkheid om samen met 3 buren op de VIP tribune plaats te nemen. Univé stelt 200 plaatsen beschikbaar voor deze actie. Bekijk de actie op
www.buurtlink.nl/koninginnedag2009.

Burenspel

Buurtbewoners
kunnen 3 vrienden of buren uitnodigen om op de VIP tribune plaats te nemen. Per buurt is direct te zien wie er al op de tribune heeft plaatsgenomen. Als de tribune vol zit, doet de buurt mee aan een verloting. Buurtlink verloot 200 plaatsen voor de VIP tribune op 30 april 2009 in Apeldoorn.

Wat
is Buurtlink.nl?

Op
Buurtlink.nl komt de bezoeker op de website van zijn of haar buurt. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over de buurt. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Buurtlink heeft 410.000 leden en 450.000 unieke bezoekers per maand. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op
www.buurtlink.nl.

Wat
is Univé

Univé
is sponsor van Koninginnedag 2009. Aangezien Univé ook sponsor is van Buurtlink, laat Univé Buurtlink gebruikers hier ook graag van profiteren!

Buurtlink.nl
is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de sociale cohesie in de samenleving. Stichting Buurtlink is beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij.

Noot
voor de redactie,

Ingezonden persbericht