TROS


Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 08-04-2009

Themakanaal/website
STERREN.NL MUZIEKFEEST OP HET PLEIN
Uitzending donderdag 30 april
07.00 - 19.00 uur

MARATHONUITZENDING STERREN.NL OP KONINGINNEDAG
Meer dan 45 artiesten op Stationsplein Apeldoorn

Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS, maakt op Koninginnedag 2009 een marathonuitzending vanuit Apeldoorn. Dit jaar is Apeldoorn meer dan ooit 'Oranjestad' omdat Koningin Beatrix en haar familie het centrum van de stad bezoeken. Sterren.nl staat met de bekende TROS Muziekfeesttent tussen 07.00 en 19.00 uur op het Stationsplein. Kees Tol presenteert de hele dag een totaalprogramma met meer dan 45 Nederlandse artiesten live op het podium. Onder meer Thomas Berge, René Schuurmans, Jordy van Loon, Helemaal Hollands, Jacques Herb, Stef Ekkel, Djumbo en Grad Damen zingen hun grootste hits tijdens het Sterren.nl Muziekfeest op het Plein.

Naast de live optredens laten we ook de leukste en mooiste clips zien op een groot scherm. Het publiek kan dus ook de hele dag genieten van de meezingers uit het rijke verleden van het Nederlandse repertoire. Ook tonen we actuele beelden van De Nacht van Oranje 2009, het traditionele Oranjefeest voorafgaand aan Koninginnedag in Ahoy Rotterdam. Met optredens van onder meer Jan Smit, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom en Lee Towers.

De marathonuitzending is op donderdag 30 april tussen 07.00 en 19.00 uur live te volgen via het digitale themakanaal en via een stream op www.sterren.nl. De website kleurt die dag helemaal oranje met leuke sfeerverslagen en opmerkelijke fotoreportages.