Politie Zeeland


---


Z-898-2009 Drugsactie, Terneuzen
Woensdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur heeft politie Zeeland, in de binnenstad van Terneuzen, een drugsactie gehouden.
Bij deze actie zijn een 41-jarige man uit Zelzate en een 27-jarige man uit
's-Gravenhage aangehouden.
De 41-jarige man is aangehouden omdat hij in het bezit was van een mes (verboden in de binnenstad) en een valse naam opgaf. Ook bleek dat hij nog twee openstaande boetes, van in tot valse naam opgaf. Ook bleek dat hij nog twee openstaande boetes, van in totaal E 316,88, moest betalen. Voor het opgeven van een valse naam en het in bezit hebben van een mes kreeg hij een bekeuring van 320 euro. De 27-jarige man is aangehouden omdat hij in het bezit was van een dealershoeveelheid harddrugs. Hij is in verzekering gesteld.

O-899-2009 Diefstal auto, Goes
Donderdag tussen 07.15 uur 16.30 uur is een auto, die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes, weggenomen.
Het betreft een paars/rode Opel, type Kadett met kenteken DD-DL-25. De waarde van de auto is onbekend.

O-900-2009 Rijbewijs ingevorderd, Goes
Donderdagmiddag rond 15.00 uur is het rijbewijs van een 33-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed rond genoemd tijdstip met een gecorrigeerde snelheid van 109 km/h over de Ringbaar West in Goes. De toegestane maximum snelheid is hier 50 km/h.
Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

W-901-2009 Diefstal uit woonzorgcentrum, Oost-Souburg
Tussen woensdagavond 22.30 uur en donderdagochtend 07.30 uur is er ingebroken in een kantoortje in een woonzorgcentrum in Oost-Souburg.
De deur naar het kantoor is opengebroken waarna er, uit een geldbakje wat in het kantoor stond, tientallen euro's zijn weggenomen. Het totale schadebedrag is onbekend.

O-902-2009 Diefstal uit verzorgingshuis, 's-Heer Arendskerke
Tussen woensdagmiddag 16.30 uur en donderdagochtend 09.30 uur is er ingebroken in een kantoorruimte in een verzorgingshuis in 's-Heer Arendskerke.
Uit het kantoortje is een kluis met daarin waardepapieren, sieraden met onbekende waarde van vele honderden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-903-2009 Ongeval, Hulst
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een ongeval dat in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.30 uur, aan de Hontenissestraat in Hulst plaatsvond.
Rond genoemd tijdstip kwam een 62-jarige fietser, die samen met zijn vrouw vanuit Hulst richting Walsoorden reed, ten val over een markeringsbord.
Door onbekenden is het markeringsbord dwars over het onverlichte fietspad gelegd. Ondanks dat de man zijn fietsverlichting aanhad zag hij het bord niet liggen. Hierdoor kwam hij zwaar ten val. De man is per ambulance, met een grote wond boven zijn oog, een open kin en verwondingen aan mond en tanden, overgebracht naar de huisartsenpost. Hier zijn de wonden gehecht. De politie op zoek naar personen die gezien hebben dat het bord uit de grond werd getrokken of over het fietspad werd gelegd..