1,5 Miljoen bezoekers op HongarijeVakantieland.nl


LOENEN AAN DE VECHT, 20090430 -- Anderhalf miljoen consumenten raadpleegden de website www.HongarijeVakantieland.nl sinds de start in februari 2000.

Hongarije Vakantieland lanceerde in 2000 haar website www.hongarijevakantieland.nl Oorspronkelijk werd de website opgezet als persoonlijk homepage, maar het aantal bezoekers groeide zo snel dat in april 2003 moest worden uitgeweken naar een eigen domein. Sinds de start in 2000 wisten meer dan 1,5 miljoen consumenten de website te vinden.

Met tot 28.000 bezoekers per maand is www.HongarijeVakantieland.nl de populairste website van Nederland en Vlaanderen over Hongarije. Ruim 71% van de bezoekers komt uit Nederland en 21% uit België.

Informatie per plaats en thema.
Hongarije Vakantieland geeft vakantiegangers en emigranten via www.HongarijeVakantieland.nl meer dan 500 pagina's met relevante informatie over Hongarije als Vakantieland. Iedere Hongaarse plaats heeft zijn eigen bezienswaardigheden, karakteristieke restaurants en cafés en afwisselende natuur, die op de website duidelijk naar voren komen. Ook is veel achtergrondinformatie ver uitgewerkt in vele, uiteenlopende thema-artikelen. Het thema Hongaarse recepten is zelfs zover uitgewerkt dat het een eigen deel van de website heeft gekregen waar meer dan 90 originele Hongaarse recepten zijn opgenomen.
Ook kan men via Hongarije Vakantieland 300 andere, door de redactie geselecteerde, websites vinden met relevante Hongarije informatie.
Gelukkig kan er efficiënt naar informatie gezocht worden zodat, ondanks de veelheid aan informatie, ook de snelle bezoeker kan vinden wat men wil weten.

Gevarieerde site, voor ieder wat wils
Voor één of meerdere dagen er op uit met familie, vrienden en collega's in biedt de site legio ideeën. Naast de bekende bestemming als Budapest en Balaton komen hier 0ook de minder bekende gebieden van Hongarije uitgebreid aan de orde. Gedacht kan worden aan een wandeling door het bos of door de bergen in het noorden, een bezoek aan een historisch stadje als Eger of Pécs, een bezoek aan een leuk museum, een spannend bezoek aan een kasteel of een een kartbaan. Overnachtingsmogelijkheden als hotels, Bed& Breakfast-adressen, campings of bungalowparken zijn makkelijk te vinden evenals vliegtickets voor heen- en terugreis en huurauto's. Voor de culinaire bezoekers en het uitgaanspubliek staan er tal van gezellige eetadresjes en uitgaansgelegenheden op de site en voor de winkelliefhebbers vele winkelsuggesties.

Veel van de overnachtingsmogelijkheden kunnen via de mail rechtstreeks gereserveerd worden bij de (deels Hongaarse) eigenaren. Voor overnachtingsmogelijkheden betaalt u dan niet meer dan ter plaatse zou moeten worden betaald.

Alle aangeboden informatie is gratis en wordt door de enthousiaste redactie maandelijks gecontroleerd.
Meer informatie op www.hongarijevakantieland.nl of via mail: redactie@hongarijevakantieland.nl





Ingezonden persbericht