Cap Cana maakt nieuwe deadline bekend voor Toestemmingsvergoeding 24/04/2009 21:51

PR Newswire

SANTO DOMINGO, Dominicaanse Republiek, April 24 /PRNewswire/ -- Cap Cana, S.A. ("Cap Cana") heeft vandaag bekendgemaakt dat zij de Deadline voor Toestemmingsvergoeding en de Vervaldatum voor haar eerder aangekondigde Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek (het "Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek"), oorspronkelijk aangekondigd op 31 maart 2009 en geamendeerd op 16 april 2009, voor al haar uitstaande preferente gewaarborgde obligaties van 9,625% met vervaljaar 2013 (de "Bestaande Obligaties") heeft uitgesteld.

Houders die in aanmerking wensen te komen voor de hieronder vermelde Toestemmingsvergoeding, dienen hun Bestaande Obligaties in overeenstemming met de voorwaarden aan te bieden zonder deze weer in overeenstemming met de voorwaarden in te trekken, uiterlijk op 24 april 2009 om 17.00 uur plaatselijke tijd in de stad New York, tenzij deze termijn opnieuw wordt verlengd (de "Deadline voor Toestemmingsvergoeding"). De termijn voor het Inwisselaanbod en toestemmingsverzoek loopt af op 30 april 2009, om 23.59 uur plaatselijke tijd in de stad New York, tenzij deze opnieuw wordt verlengd (de "Vervaldatum").

Houders die hun Bestaande Obligaties aanbieden in het kader van het Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek zijn verplicht hun toestemming te verlenen voor de voorgestelde wijzigingen in de overeenkomst waaronder de Bestaande Obligaties werden verstrekt (de "Overeenkomst"), die alle beperkende overeengekomen bepalingen in de Overeenkomst en op de Bestaande Obligaties zelf in wezen tenietdoen, overeengekomen bepalingen betreffende fusies en overnames amenderen, en bepaalde andere bepalingen in de Overeenkomst en op de Bestaande Obligaties zelf amenderen of tenietdoen. Houders kunnen hun Bestaande Obligaties niet inwisselen zonder tevens toestemming te verlenen, en kunnen evenmin toestemming verlenen zonder hun Bestaande Obligaties in te wisselen.

Cap Cana biedt houders van Bestaande Obligaties een
Toestemmingsvergoeding van US$ 5,00 per US$ 1000 aan hoofdsomwaarde van de Bestaande Obligaties, welke wordt uitgekeerd voor Bestaande Obligaties die in overeenstemming met de voorwaarden worden aangeboden zonder vervolgens weer in overeenstemming met de voorwaarden te worden ingetrokken, en waarbij toestemming wordt gegeven voor de voorgestelde wijzigingen op of voor de Deadline voor Toestemmingsvergoeding, onder voorbehoud van de bepalingen en voorwaarden van het Inwisselaanbod en het Toestemmingsverzoek.

Voor het Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek gelden de bepalingen en voorwaarden die zijn uiteengezet in de Aanbodcirculaire d.d. 31 maart 2009 (de "Aanbodcirculaire") inclusief de wijzigingen uit het Supplement d.d. 16 april 2009 (het "Supplement") en de daarmee verbonden Toestemming en Overdrachtsbrief (de "Toestemming en Overdrachtsbrief"). Het Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek worden gedaan onder voorbehoud van de vervulling van bepaalde voorwaarden, waaronder de ontvangst van voldoende
toestemmingsverklaringen om de voorgestelde wijzigingen te kunnen goedkeuren. Meer informatie over de bepalingen en voorwaarden met betrekking tot het Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek is te vinden in de Aanbodcirculaire, het Supplement en de Toestemming en Overdrachtsbrief. Weston International Capital Markets LLC treedt op als Dealer Manager voor het Inwisselaanbod en het Toestemmingsverzoek. Weston International Capital Markets LLC kan worden bereikt via +1-212-888-4560. De Aanbodcirculaire en de Toestemming en Overdrachtsbrief zijn vanaf 31 maart 2009 onder de houders van Bestaande Obligaties verspreid. De verspreiding van het Supplement onder de houders van Bestaande Obligaties ging van start op 17 april 2009. Verzoeken om documentatie kunnen worden gericht aan Global Bondholder Services Corporation, de Exchange Agent en Information Agent voor het Inwisselaanbod en Toestemmingsverzoek, via telefoonnummer +1-212-430-3774 (alleen voor banken en makelaars) of +1-866-924-2200 (voor alle anderen).

Dit persbericht dient uitsluitend voor informatieve doeleinden en is geen aanbod tot aankoop, noch een verzoek tot een aanbod tot verkoop van de Bestaande Obligaties of andere waardepapieren. Het Inwisselaanbod en het Toestemmingsverzoek worden uitsluitend gedaan onder voorbehoud van de bepalingen en voorwaarden die zijn uiteengezet in de Aanbodcirculaire, het Supplement en de Toestemming en Overdrachtsbrief. Het Inwisselaanbod en het Toestemmingsverzoek zijn niet gericht aan houders van Bestaande Obligaties die zich bevinden in een rechtsgebied waarin het maken of aanvaarden van een dergelijk aanbod in strijd is met de obligatiewetten of andere wetten.

Over Cap Cana
Cap Cana, gelegen aan het meest oostelijke uiteinde van de Dominicaanse Republiek wordt ontwikkeld als een multifunctioneel, luxueus vakantieoord in het Caribisch gebied, met stranden van wereldklasse, golfbanen van kampioenschapsniveau, een jachthaven en andere ontspanningsvoorzieningen. Het vakantieoord strekt zich uit over 119,9 vierkante kilometer (46 vierkante mijl) land, inclusief een kustlijn van acht kilometer en 3,5 kilometer (2,2 mijl) van het meest ongerepte strand in de regio. De constructie ging medio-2002 van start. Per 30 september 2008 waren al contracten afgesloten met een totale waarde van ongeveer US$ 1,4 miljard voor de verkoop van rond de 1500 percelen. Gedurende deze periode zijn ongeveer 650 percelen opgeleverd aan kopers, met inbegrip van winkel- en hotelpercelen, luxe appartementen en villa's. Op peildatum 30 september 2008 had Cap Cana ongeveer US$ 485 miljoen geïnvesteerd in infrastructuur en andere verbeteringen. Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van ongeveer 40 kilometer (25 mijl) aan verharde wegen, waterreservoirs en de bijbehorende distributie en rioolzuiveringsinstallaties, en installaties voor stroomopwekking en -distributie om te kunnen voldoen aan de toenemende energiebehoeften van het project. De volgende faciliteiten zijn thans voltooid en in bedrijf (i) een exclusieve beachclub van wereldklasse, (ii) een Nicklaus Signature golfbaan en clubhuis, (iii) 87 aanlegplaatsen in onze inlandse Marina voor jachten met een lengte tot 75 meter (250 voet), (iv) 14 luxe restaurants en diverse luxueuze winkels in het gebied rond de Marina, (v) de "Cap Cana Sanctuary Golf & Spa", een luxueus vijfsterrenhotel met 176 suites, (vi) de Heritage School, met ongeveer 300 plaatselijke en internationale studenten, (vii) meer dan 13.000 vierkante meter aan kantoorruimte (viii) een woongelegenheid met 288 kamers voor onze medewerkers.

Miguel Guerrero, Cap Cana, S.A., +1-809-695-5501 x3999, investor.relations@capcana.com






-