Gemeente Geertruidenberg


Overdracht openbaar gebied Brandepoortbastion

Zoals u waarschijnlijk heeft gezien, nadert de ontwikkeling van het Brandepoortbastion van deelgebied De Vesting, project Dongeburgh, haar voltooiing.

De laatste woonrijp werkzaamheden zijn bijna afgerond. Fietsbeugels zijn geplaatst, het groenonderhoud is aangepast en de laatste 10 openbare parkeerplaatsen worden op korte termijn aangelegd ter hoogte van de zgn. `prikpost'.

Met de afronding van deze werkzaamheden, wordt aan de gemeentelijke voorwaarden voldaan. De gemeente Geertruidenberg heeft dan ook besloten om het openbaar gebied in beheer en eigendom van de ontwikkelaar over te nemen. Met ingang van 1 mei 2009 is de gemeente daar dan ook verantwoordelijk voor. Over de te realiseren speelvoorziening worden nog concrete afspraken gemaakt.

Als het totale plan, inclusief parkgebied is gerealiseerd, zal ook het zgn. overstroomgebied aan de kant van de Donge worden heringericht.

Mocht u na 1 mei vragen of klachten hebben over de openbare weg, de verlichting of het openbaar groen, dan kunt u deze melden via onze meld-/klachtenlijn: 0162 - 579 579.