Centric benoemd tot VMware Premier Partner

30/04/2009 11:19

CENTRIC

Gouda, 29 april 2009 - Virtualisatieleverancier VMware heeft Centric officieel benoemd tot VMware Premier Partner. Dit is de hoogste status die een partner kan bereiken binnen het VMware Partner Network (VPN). Op dit moment is Centric de vierde partner in Nederland die is toegetreden tot het VMware Premier Partnership.

Centric werkt al jaren intensief samen met VMware. In 2008 is Centric toegetreden tot het VMware Authorized Consultant (VAC)-programma. Centric heeft brede kennis en kunde in huis op het gebied van advies, ontwerp, implementatie en beheer van complexe virtuele infrastructuren.

Innovatieve partner

Bezoeken aan evenementen zoals VMworld vormen een belangrijk onderdeel van de Centric-strategie om een innovatieve partner te zijn en te blijven in de virtualisatiemarkt. VMware heeft Centric beloond met de Premier Partner Status vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van het ontwerp en de implementatie van virtuele infrastructuren op basis van VMware-oplossingen. Centric is volgens de virtualisatieleverancier een zeer klantgerichte en professionele partij.

De benoeming tot het VMware Premier Partnership is een logisch gevolg van het groeiend aantal VMware-projecten bij Centric. De basis hiervoor is een aantal jaren geleden gelegd door strategisch te investeren in VMware-opleidingen voor een groot aantal Centric-professionals. Gekoppeld aan een groot aantal succesvol afgeronde virtualisatie-projecten heeft Centric de kennis en kunde in huis om klanten optimaal te begeleiden in de transitie van een fysieke naar een virtuele infrastructuur.

Over Centric

Centric is een stabiele en betrouwbare ICT-dienstverlener. Centric adviseert, ontwerp, levert, onderhoudt en beheert (complexe) ICT-infrastructuren. Wij richten ons hierbij met name op grotere organisaties en gebruikers van Centric-applicaties, die op zoek zijn naar continuïteit in de ICT-dienstverlening. Open en eerlijk zaken doen, flexibiliteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Ook voor migratieservices is Centric de aangewezen partner. Bij de herinrichting van generieke kantoorautomatisering zorgen onze professionals via bewezen methodieken voor een succesvolle migratie. Ga voor meer informatie naar www.centric.nl/infrastructuren.