Partij voor de Vrijheid (PVV)

PVV eist keiharde aanpak van Marokkaanse straatterroristen - Kamervragen
donderdag 30 april 2009
Vragen van de leden Fritsma en de Roon (beiden PVV) aan de minister van Justitie en de minister voor WWI over het door Marokkanen met straatstenen bekogelen van twee meisjes.


1.)
Bent u bekend met het bericht "meisjes met stenen bekogeld"? *


2.)
Hoe kan het dat vijf Marokkaanse straatterroristen, die twee meisjes uitscholden voor kankerhoer, hen achtervolgden, en zelfs straatstenen naar hun hoofden gooiden, worden opgepakt maar meteen weer vrij worden gelaten?


3.)
Realiseert u zich wel dat dit gewelddadig tuig gewoon van straat moet worden gehaald om de bevolking tegen hen te beschermen en niet meteen weer los moeten worden gelaten zodat ze morgen weer straatstenen naar de hoofden van meisjes kunnen gooien?


4.)
Hoe kan het dat in Gouda nog steeds geen orde op zaken is gesteld en dat Marokkaanse straatterroristen de boel daar nog steeds gruwelijk verzieken met geweld, aanrandingen en ander wangedrag?


5.)
Denkt u echt dat het laffe geweld van Marokkaanse straatterorristen is op te lossen met softe maatregelen als het aanstellen van gezinsmanagers en straatcoaches?


6.)
Bent u bereid om dit tuig veel harder te straffen en volhardende (Marokkaanse) straatterroristen met verblijfsvergunning of dubbele nationaliteit (na denaturalisatie) uit Nederland te verwijderen, inclusief de ouders als de daders minderjarig zijn? Zo neen, waarom niet?


7.)
Kunt u de massa-immigratie uit landen als Marokko stoppen zodat het niet dweilen met de kraan open blijft bij het aanpakken van Marokkaans tuig dat vrouwen minderwaardig vindt, geweld normaal vindt en geen enkel respect voor onze samenleving toont? Zo neen, waarom niet?


*
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3814992/__Rotjochies_bekogelen_meis jes__.html?p=1,1