--------------------------------------------------------------------------
  Alain Wirtz, CEO van Zetes, verkozen tot « ICT Persoonlijkheid van het  
                        jaar » in zijn thuismarkt                         
--------------------------------------------------------------------------
Brussel, 30/04/2009

Zetes (Euronext Brussel: ZTS), een vooraanstaande Europese leverancier van

oplossingen voor de automatische identificatie van goederen en personen,

kondigt aan dat haar CEO, Alain Wirtz, werd bekroond tot "ICT

Persoonlijkheid van het Jaar" ("ICT Personality of the Year"). De prijs

werd uitgereikt door Data News, een van de belangrijkste ICT magazines in

België.

Reeds 10 jaar belonen de "Data News Awards for Excellence" Belgische bedrijven uit de IT-sector die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Voor deze gelegenheid werd op woensdag 29 april 2009 een gala georganiseerd in Tour & Taxi (Brussel), in het bijzijn van Dhr. Vincent Van Quickenborne, federaal minister voor Ondernemen en Vereenvoudigen.

De prijs beloont het toenemende succes van Zetes gedurende de afgelopen jaren. Het bedrijf werd opgericht in 1984 door Alain Wirtz, in de overtuiging dat barcodes ondernemingen in de retailsector konden helpen bij het identificeren en beheren van goederen. De onderneming is voordurend blijven groeien en is zich blijven diversifiëren, waarbij het steeds op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden door de integratie van de meest innovatieve technologieën. In Goods ID laten oplossingen die door Zetes worden ontwikkeld en geïnstalleerd bedrijven toe hun processen te optimaliseren en productiviteitswinst te realiseren om zo concurrentieel voordeel te behalen. In People ID bestaan haar klanten hoofdzakelijk uit publieke instanties, die de gegevens onver hun onderdanen op een veilige en efficiënte manier willen beheren.

"Ik ben erg vereerd met deze onderscheiding" zegt Alain Wirtz, "maar het succes van Zetes schuilt vooral in het werk en de toewijding van haar medewerkers. Onze groei steunt grotendeels op een politiek van overnames, waarbij de uitdaging vaak ligt in het succesvol integreren van nieuwe filialen en het overtuigen van medewerkers van onze filosofie. Ik wil dus iedereen bedanken voor hun inzet, die Zetes maakt tot het bedrijf dat het vandaag is en de basis vormt voor haar verdere groei in de toekomst."

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------
Voor meer info:

- Zetes Corp PR - Joke Aerts - T + 32 2 728.37.11 - E: joke.aerts@zetes.com

- NewsEngine PR - Eef De Vos - Tel.: +32 3 260 96 46 - E-mail eef.devos@newsenginepr.com

Beelden:
http://www.newsenginepr.com/documents/zetes.xml

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Côte d'Ivoire, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 800 (fulltime) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2008 bedroeg 178 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com.
Ref.:ZETES0074-10C84A