Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 30 april 2009




Persbericht


De Wolden roept organisatoren van Koninginnedagfestiviteiten op om activiteiten ingetogen en terughoudend te laten verlopen.


Het college van gemeente De Wolden betuigt zijn deelneming aan de slachtoffers als gevolg van de verschrikkelijke gebeurtenis in Apeldoorn.

Burgemeester Peter Snijders roept de organisatoren van Koninginnedagfestiviteiten in De Wolden op om de activiteiten ingetogen en terughoudend te laten plaatsvinden. Hierbij wordt geadviseerd om bijvoorbeeld het geluid zachter te zetten. De officiële gebeurtenissen in de gemeente zelf in aanwezigheid van het college hebben vanochtend al plaatsgevonden en zijn afgerond.

De burgemeester is ontdaan over de gebeurtenis: "Koninginnedag is een feest van en voor iedereen, is een dag van feest en vreugde. En zo is het ook begonnen; met dit ongeluk is hieraan een abrupt einde gekomen. Vanuit De Wolden wensen we alle betrokkenen in Apeldoorn sterkte."

///////////////////////////////////

Noot van de redactie:  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harmieke Paters, cluster communicatie, tel. 06-10224335.



---- --