Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom , 30-04-2009

Twee arrestaties na belediging agenten

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 02.00 uur op de Markt een 36-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden ter zake belediging. Tijdens deze arrestatie werd nog een 36-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden omdat hij zich met de zaak bemoeide en de arrestatie van die andere man belemmerde.

Vervelende man aangehouden

BERGEN OP ZOOM: Agenten hebben omstreeks 01.35 uur op de
Lievevrouwestraat een 51-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden die niet voldeed aan de vordering om weg te gaan. De man was erg vervelend en eiste van de agenten een lift naar zijn auto die ergens in Bergen op Zoom geparkeerd zou staan. Hij heeft een boete van 150 euro gekregen, die door hem vanmorgen is betaald.

Roosendaaler voor rijden zonder rijbewijs aangehouden

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht nabij het Emiel van Loonpark een auto staande gehouden waarvan de bestuurder geen rijbewijs bleek te hebben. Agenten zagen de auto met hoge snelheid over de Burg.
Freijterslaan rijden in de richting van de rotonde, De bestuurder negeerde tot twee keer toe het rode verkeerslicht. De 29-jarige Roosendaler bleek geen rijbewijs te hebben en had ook geen ID bewijs bij zich. Hij heeft voor alle overtredingen een proces-verbaal gekregen.

Tilburgse aangehouden voor rijden onder invloed

BERGEN OP ZOOM: een 48-jarige Tilburgse werd vannacht omstreeks 00.20 uur op rijksweg A-58 aan de kant gezet omdat ze met een
slakkengangetje (40 km / uur) over de snelweg reed. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze was niet in staat om te blazen, daarom is een bloedproef afgenomen. Haar rijbewijs is ingevorderd. Ze had naar eigen zeggen twee wijntjes gedronken. Haar gedrag verklaarde ze door haar medicijngebruik.

Arrestatie na melding huiselijk geweld

KRUISLAND: De politie heeft woensdagavond in een woning in Kruisland een 48-jarige man aangehouden die verdacht wordt van huiselijk geweld. Zijn 46-jarige echtgenote deed aangifte. Ze verklaarde dat er ruzie was ontstaan waarna haar man haar keel had dicht geknepen. Ook had hij haar geslagen. De agenten zagen bij haar keel rode en blauwe plekken. De verdachte werd ingesloten. Hij verklaarde dat hij zich verweerd had en dat zijn vrouw hem geslagen had.

Dievegge steelt telefoons in sportschool

ROOSENDAAL: Een 13-jarig meisje is gistermiddag in een sportcomplex betrapt op de diefstal van twee telefoons. Ze had die uit twee tassen in een kleedkamer gestolen. De telefoons waren van meisjes die aan het sporten waren. De dievegge verstopte de telefoons eerst in een prullenbak op het toilet. Het meisje nam daarop een van de telefoons en belde daarmee een willekeurig nummer. Ze kreeg de moeder van de eigenaresse aan de telefoon en zei tegen haar dat haar dochter vermoord was. Ze werd betrapt door de eigenaar van de sportschool die haar aan de politie overdroeg. Het meisje had erg veel spijt van haar daden. Ze is onder behandeling.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 30-04-2009 14:47 | © Regio Midden en West Brabant |