Politie Zeeland


---


W-894-2009 Diefstal fotocamera, Middelburg
Donderdagmiddag tussen 12.00 uur en 12.45 uur is een 43-jarige vrouw uit Wittelte (Drenthe), op de Markt in Middelburg bestolen van haar fotocamera.
De vrouw had, toen ze op een terras aan de Markt zat, haar tas met daarin haar fotocamera naast haar stoel op de grond gezet. Rond 12.45 uur bemerkte de vrouw dat de fotocamera, met een waarde van tientallen euro's, uit haar tas was weggenomen.

O-895-2009 Diefstal snorfiets, Goes
In de nacht van woensdag op donderdag tussen 00.55 uur en 09.00 uur is, uit de schuur bij een woning aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes, een snorfiets weggenomen.
Het betreft een zwarte Tomos met het kenteken 49-DKJ-9. De waarde van de snorfiets is onbekend. Er is geen braakschade.

W-896-2009 Aanrijding, Oost-Souburg
Woensdagavond rond 19.55 uur vond er op de Vlissingsestraat in Oost-Souburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromscooter.
De personenauto, bestuurd door een 24-jarige man uit Oost-Souburg, stond geparkeerd aan de Vlissingsestraat met de neus in de richting van de Rijksweg A58. Toen hij uit het parkeervak wegreed zag hij de 18-jarige bestuurder van de bromscooter uit Oost-Souburg, die hem op de Vlissingsestraat tegemoet reed, over het hoofd.
De 18-jarige bromfietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen, waar hij is behandeld aan een hoofdwond en een verwonding aan zijn been. Hij mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

W-897-2009 Zware mishandeling, Middelburg
In de nacht van woensdag op donderdag tussen 04.00 uur en 04.30 uur is een 27-jarige vrouw uit Middelburg, in een woning in Dauwendaele in Middelburg, zwaar mishandeld.
Tijdens een relatieprobleem ontstond een worsteling waarbij de vrouw enkele malen werd gestoken.
Ze is per ambulance, met diverse verwondingen waaronder een longperforatie, overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De vrouw is niet in levensgevaar.
In verband met de mishandeling is dezelfde nacht, rond 04.30 uur, een 37-jarige man uit Middelburg aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.





Politie Zeeland