Politie Gelderland-Zuid

SMS-Alert na vinden medicijnen Vrijmarkt

Waarschuwingsbericht

Nijmegen, 30-04-2009 o Donderdagavond troffen medewerkers van bureau Toezicht twee grote opengetrapte kartonnen dozen op de Goffertweide waar eerder die dag de Vrijmarkt plaatsvond. Hierin zaten een grote hoeveelheid medicijnen. Of en hoeveel er ontbreekt is niet bekend. De politie heeft rond 20.00 uur een SMS-Alert verstuurd in heel Nijmegen om een algemene waarschuwing uit te doen.

Agenten zijn met de dozen naar een arts gegaan, die heeft goed naar de inhoud gekeken. Het gaat om diverse soorten medicatie, waaronder zware slaapmiddelen, anti-conceptie, spuiten en vitaminepillen. Onoordeelkundig gebruik kan schade berokkenen en met name voor kinderen kan inname gevaarlijk zijn.
Treft u voor u onbekende medicijnen aan? Geef ze zo snel mogelijk af bij een apotheek of politiebureau.

De dozen zijn gevonden op de Goffertwei in de hoek van de Slotemaker de Bruïneweg met de Wezenlaan. Het gaat om twee bruine kartonnen dozen met een afmeting van ongeveer een meter bij 40 cm. Politieagenten doen onderzoek naar de herkomst.

Getuigenoproep
Mist u dergelijke dozen met inhoud? Weet u wie ze naar de Goffertweide heeft gebracht? Of heeft u anderszins informatie die voor de politie van belang kan zijn? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 30-04-2009 20:26 | © Regio Gelderland-Zuid |