Internet kunstveiling


Kunstenaars steunen het werk voor de zwerfhonden

ZONNEMAIRE, 20090405 -- Van 2 tot en met 30 april kan er via e mail geboden worden op inmiddels 17 kunstwerken. De opbrengst komt ten goede aan de verzorging van 300 voormalige zwerfhonden in het bos-asiel in Istanbul.

Al een aantal jaren steunt Stichting Actie Zwerfhonden een hondenopvang in Atakoy/Istanbul waar twee oudere dames onder erbarmelijk omstandigheden voor ruim 300 (!) honden zorgden. Kort geleden dwong de gemeente de opvang te verhuizen; de honden werden vogelvrij verklaard. Gelukkig vonden zij onderdak in het bos-asiel. Een budget voor hun verzorging is er echter niet. Actie Zwerfhonden wil deze honden niet in de steek laten.

Een aantal kunstenaars heeft werken aan de stichting geschonken en er komen er nog steeds bij.
Deze werken zijn vanaf 2 april te bekijken op onze website www.actiezwerfhonden.nl Kunstveiling.

Van 2 tot en met 30 april kan er per e mail (linda.taal@actiezwerfhonden.nl) op de kunstwerken geboden worden.
De biedingen zullen dagelijks op de site bijgehouden worden en diegene die op de sluitingsdatum 30 april het hoogste bod op een bepaald kunstwerk heeft uitgebracht wordt de eigenaar van het betreffende kunstwerk.

De eerste biedingen zijn binnen!

Op 21 en 22 april zullen de werken geëxposeerd worden in Rotterdam, zodat serieuze bieders de werken ook in het echt kunnen zien en op 25 april in Hei en Boeicop. Exacte adres gegevens te bevragen bij linda.taal@actiezwerfhonden.nl





ingezonden persbericht