TROS

Beste persrelatie,

Hierbij nodigen we u graag uit voor het bijwonen van het STERREN.NL MUZIEKFEEST OP HET PLEIN op Koninginnedag (donderdag 30 april) in Apeldoorn. Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS, maakt op Koninginnedag 2009 een marathonuitzending met meer dan 50 artiesten in Apeldoorn.
Dit jaar is Apeldoorn meer dan ooit 'Oranjestad' omdat Koningin Beatrix en haar familie het centrum van de stad bezoeken.
Sterren.nl staat met de bekende TROS Muziekfeesttent tussen 07.00 en 19.00 uur op het Stationsplein.

Onder meer Thomas Berge, Edwin van Hoevelaak, René Schuurmans, Jordy van Loon, Arie Ribbens, Jacques Herb, Djumbo, Grad Damen, Robert Leroy, Helemaal Hollands, Stef Ekkel, One two trio, Bouke, Ronnie van Bemmel en Johan Vlemmix zingen hun grootste hits tijdens het Sterren.nl Muziekfeest op het plein.

De presentatie is in handen van Kees Tol en Angela Esajas.

Pers is welkom vanaf 09.00 uur in het Stationsgebouw. Er is gelegenheid voor interviews en foto's. Voor fotografen is er ook een mogelijkheid om voor het podium te fotograferen.

De marathonuitzending is op donderdag 30 april tussen 07.00 en 19.00 uur live te volgen via het digitale themakanaal en via een stream op www.sterren.nl. De website kleurt die dag helemaal oranje met leuke sfeerverslagen en opmerkelijke fotoreportages.
Op zaterdag 2 mei om 14.45 uur zijn de hoogtepunten te zien bij de TROS op Nederland 1.

Graag ontvangen we een mailtje als we u op deze dag mogen ontvangen en welk tijdstip we u mogen verwachten.

Na aanmelding krijgt u op dinsdag 28 april van ons een bevestiging en de voorlopige line-up.

Met vriendelijke groet,

Pieter van Elteren
TROS Communicatie
Postbus 28450
1202 LL Hilversum
tel. 035-6715202
mob: 06-51439827
e-mail: pers@tros.nl