Accuboormachine Makita eerste in test TROS Radar


SON, 20090504 -- In een test van TROS Radar onder vijf boor-/schroefmachines kwam Makita's 6271DWPE als beste uit de test. Hoewel het de duurste is van de geteste apparaten, oordeelde het testteam van TROS Radar dat Makita zijn prijs meer dan waarmaakt. Er is getest op boor- en schroefkracht, uithoudingsvermogen, gebruiksgemak en power.

Het team testte de accuboormachine van Makita en die van Bosch, Black&Decker, Metabo en Gamma. Makita's boormachine verenigt alle kwaliteiten die verwacht mag worden, zo stelde TROS Radar in de uitzending van eind april: het apparaat is handzaam, krachtig, snel en ultramodern. Makita is oprecht blij met de nummer 1-positie, het is een bevestiging van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Makita
Makita ontwikkelt, produceert en verkoopt gereedschap voor professionals en consumenten. De Japanse cultuur is sterk verankerd in de bedrijfsfilosofie van het bedrijf. Makita besteedt veel aandacht aan innovaties en streeft continu naar beter. Dit resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Dat vertaalt zich in een lange levensduur, maar ook in de afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid. De gebruiker, dus ook zijn gezondheid, staat altijd centraal.

Fotobijschrift:
De winnaar van de test van TROS Radar.





Ingezonden persbericht