Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


07-05-2009
Nieuwe editie onzekassen.nl online tijdens Libelle Zomerweek

De nieuwe editie van onzekassen.nl gaat tijdens de Libelle Zomerweek online. Dit online magazine heeft als doel de glastuinbouw meer onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

In het nieuwe digitale magazine is te lezen wat er nou zo prettig is aan het wonen in een kas. Schrijver Huub ter Haar vertelt hier meer over. Daarnaast is ook alles te lezen over `tomatenpretpark' Tomatoworld, experimenteertuin Field Lab in Honselersdijk en verse Hollandse streekproducten.

Belevingspaviljoen
Op de Libelle Zomerweek is dit jaar voor het eerst één groot belevingspaviljoen neergezet waar je groenten, fruit, aardappelen en kruiden kunt ruiken, voelen en vooral proeven! In het paviljoen vinden workshops plaats en kunnen bezoekers genieten van verschillende groenten en fruit.
Ook zijn dagelijks telers aanwezig, die vertellen hoe hun producten geteeld worden. Daarnaast geven zij uitleg over bijvoorbeeld smaken, gewasbescherming, bestuiving etc.

De Libelle Zomerweek wordt gehouden van maandag 11 t/m zondag 17 mei 2009 op het strand van Almere. Het thema dit jaar is `feestje'! Er worden ruim 80.000 bezoekers verwacht