Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven


PERSBERICHT

Houten, 5 mei 2009

AANMELDING VERSWEDSTRIJD INNOFRESH VAN START

Professionals in de versbranche kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de verswedstrijd die wordt gehouden op initiatief van Innofresh. De uitvoering van de wedstrijd is in handen van SVO, die de nodige expertise in huis heeft.

Deelnemers kunnen een product inzenden in een van de volgende categorieën:

Kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten en ovenschotels Bijvoorbeeld stamppotten, chili con carne, bami of lasagne of gehakt/preischotel.

Snacks
Bijvoorbeeld nasischijf, bamirol, (kip)kroket, bitterbal of gehaktballen.

Maaltijdsalades (met presentatie)
Bijvoorbeeld groentesalade, fruitsalade, kipsalade, vissalade of huzarensalade.

De genoemde producten per categorie zijn voorbeelden; deelnemers kunnen vanzelfsprekend binnen een categorie ook andere producten inzenden. Iedereen die werkt in de verssector kan meedoen. Het is dus een uitgelezen mogelijkheid voor specialisten uit de slagerij-, agf-, vis-, horeca en wild en gevogelte sector om zich te onderscheiden. In alle rubrieken kunnen deelnemers een onbeperkt aantal producten aanbieden. Een vierkoppige jury beoordeelt de inzendingen. De juryvoorzitter is een gerenommeerde chef-kok. De prijsuitreiking vindt plaats op de vakbeurs Innofresh die gehouden wordt van 21 tot en met 23 september in Ahoy Rotterdam.

Inschrijven voor de verswedstrijd kan tot 4 september. Het inschrijfformulier staat op www.innofresh.nl en op www.svo.nl. Het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement zijn ook op te vragen bij SVO, telefoonnummer 030 ­ 2758181.