Ingezonden persbericht


Persbericht

Vier mini-opera's Petits Fours , 7 mei Paper Dome in Leidsche Rijn

Arti Vocaal presenteert

Petits Fours

Arti Vocaal presenteert vier scenisch uitgevoerde mini-opera's.

Vier heerlijke mini-operataartjes, op maat en op smaak gemaakt door internationaal bekende sopraan Wiebke Göetjes.

De mini-opera's uit het romantische Italiaanse en Franse operarepertoire van Verdi's La Traviata en Aida tot Mozart's Cosi fan tutte. Deze zijn elk met een opening, een handeling en een dramatische afsluiting. Dit alles volledig in scène gezet: in regie met kostuums en (simpel) decor. Ieder stuk geeft (minstens) 4 of 5 zangers een rol.

De artistieke leiding, muziek en regie is in handen van Wiebke Göetjes. Zij is opera-sopraan met internationale ervaring in een keur van binnen- en buitenlandse operahuizen, waar ze grote rollen zingt.

De Japanse pianiste Yuka Hosoda rondde haar master af op het Utrechts conservatorium en is nog tot juni te beluisteren in ons land.

Arti Vocaal creeert podium voor semi-professionele zangers. Door rollen te vertolken voor publiek kan een zanger zich pas echt ontwikkelen. Met een eigen regie van Wiebke Göetjes, waarin de hoogtepunten van iedere opera tot een mooi afgerond verhaal worden gekneed. Altijd wordt de originele muziek uitgevoerd, de zang is origineel. Zo ervaren de toeschouwers in de intensiteit van de imperfectie van de live-uitvoering juist de in de opera zo doordringende zindering van een ultieme uitdrukking van gevoel.

Locatie: Paper Dome, Leidsche Rijn, Hoge weide 3A. Donderdag 7 mei. 20.00 uur. Prijs 10 euro.
Reserveren en informatie alleen bij Arti Vocaal 06 292 08 286 of info@artivocaal.nl




Ingezonden persbericht