Ingezonden persbericht


i3 leidt zijn BI-consultants op tot CBIP Masters
CBIP Masters beheersen BI én DataWarehouse

Zeist, 7 mei 2009 - i3 leidt zijn ervaren BI-consultants op tot CBIP Masters. Recent zijn vijf i3 consultants benoemd tot Certified Business Intelligence Professional Master (www.cbip.nl) - het hoogste niveau van dit als enige internationaal erkende BI-certificaat.

i3 is ervan overtuigd dat effectieve BI-consultancy valt of staat met een uitstekende vakopleiding en jarenlange advieservaring. Over de keuze voor het CBIP Master-certificaat zegt i3 directeur Simon van Ulden:

´Met CBIP delen wij de visie dat een goede BI-consultant uitblinkt op zijn vakgebied, doordat hij het theoretisch kader uitstekend beheerst en dat ook functioneel en technisch kan omzetten naar een goede oplossing. CBIP biedt hiertoe een uitstekende Masterclass die alle facetten de revue laat passeren.´

Investeren in kennis, opleiding en training staan bij i3 vanouds hoog op de agenda. Alle senior en medior consultants doorlopen een voor i3 op maat gemaakt DataWarehousing- en Business Intelligence-opleidingstraject en worden uiteindelijk klaargestoomd voor de CPIB Master-examens. Van Ulden:

´Bij het huidig economisch tij, onderstrepen we die kenniscultuur nog eens. Er is nu vraag naar de beste BI-dienstverleners die ook een terugverdientijd aan een investering kunnen koppelen. Onze consultants hebben alles in huis om dat te kunnen bieden, daar leiden we ze juist toe op.´

Over i3, Intelligence in Information
i3 werkt vanuit Zeist met 45 medewerkers aan Business Intelligence-oplossingen voor klanten die beter willen presteren. i3 is gestart in 2001 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met één specialisme: Business Intelligence. i3 werkt zeer nauw samen met de meest gerenommeerde BI-softwareleveranciers. Een samenwerking die ervoor zorgt dat i3 altijd over de meest recente kennis van BI-tools beschikt. Om de achtergrond van haar klanten nog beter te begrijpen, werkt i3 met branchespecialisaties. Meer informatie biedt www.i3.nl.

Meer informatie voor de pers:
Geeta Chetty
telefoon: 030 699 52 22
e-mail: g.chetty@i3.nl