Provincie Overijssel

Handelsmissie China 2009

Van 8 tot en met 23 mei 2009 organiseren de provincies Overijssel en Gelderland een handelsmissie naar China.

Hiermee willen wij het bedrijfsleven en kennisinstellingen in deze provincies behulpzaam zijn bij het verkrijgen van toegang tot de Chinese markt.
Aangezien wij uitstekende contacten hebben met de provincies Hubei, Fujian, Liaoning en Shandong, willen wij ons op die gebieden concentreren.

De provincies Overijssel en Gelderland willen het bedrijfsleven en kennisinstellingen in deze provincies behulpzaam zijn bij het verkrijgen van toegang tot de Chinese markt. Met het oog daarop wordt sinds 1999 elk jaar een economische missie naar China georganiseerd. De volgende missie zal plaatsvinden van 8 tot en met 23 mei 2009 en zal onder leiding staan van bestuurders uit de provincies Gelderland en Overijssel. De missie zal worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de EVD, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, de gemeenten Apeldoorn, Arnhem, Enschede en Wageningen en de Kamer van Koophandel Oost Nederland.

De doelstelling van beide provincies en hun partners is om het Midden-en Kleinbedrijf en de kennisinstellingen te laten profiteren van de intensieve relaties die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd met een aantal provincies en steden in China. Op die wijze willen wij u behulpzaam zijn bij het (verder) betreden van deze moeilijke markt teneinde uw kansen om in dit land zaken te doen te vergroten.

Aangezien wij uitstekende contacten hebben met de provincies Hubei, Fujian, Liaoning en Shandong, willen wij ons op die gebieden concentreren.

Lees deze brief voor een korte beschrijving van de genoemde provincies, het programma en hoe u zich voor de missie kunt aanmelden. Ook kunt u hier naleze wat de kosten voor deelname zijn.