KNHS


Monty Roberts komt naar Nederland!
18 maart 2009
Monty Roberts

Van 8 tot en met 10 mei wordt in de Brabanthallen in s-Hertogenbosch de Hoefslag Horse Expo georganiseerd. Dit evenement voor alle paardenliefhebbers vindt plaats in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Op zaterdag 9 en zondag 10 mei geeft de legendarische paardenfluisteraar Monty Roberts na afloop van het programma van de Hoefslag Horse Expo een fantastische show waarin hij laat zien hoe hij met paarden kan communiceren.
Monty Roberts, ook bekend als de man die naar paarden luistert is een buitengewoon man. Hij trainde zeer succesvol sportpaarden tot ware kampioenen; hij is auteur van bestsellers, was stuntman in Hollywood en is een veelgevraagd spreker voor topmanagement teams. Bovenal is Monty bekend om zijn beroemde, revolutionaire en geweldloze trainingstechniek Join~Up®. Met deze techniek reist Monty Roberts rond de wereld om paarden de hulp te bieden die ze nodig hebben. Tijdens de shows in s-Hertogenbosch zal hij naast een paard dat nooit eerder is bereden, ook werken met diverse probleempaarden zoals paarden die bokken, steigeren, bijten, niet naar de hoefsmid kunnen of de trailer niet in willen. Het zal een boeiende avond zijn waarbij ontroerende en leerzame momenten elkaar afwisselen.

De show van Monty Roberts is niet inbegrepen in de toegangskaarten voor de Hoefskag Horse Expo. Je kunt kaarten voor de voorstelling bestellen op www.montyroberts.nl . Je vindt hier ook informatie over de voorstelling en over de trainingsmethode van Monty Roberts. Kaarten zijn tevens telefonisch verkrijgbaar via 0900-10102020 (0,45/min).

Meer informatie over de Hoefslag Horse Expo: www.horsexpo.nl