Ruud Lubbers analyseert recessie op symposium Beursgenoten

24/04/2009 14:32

Beursgenoten

Assen (24 april 2009) - De beleggers-community Beursgenoten verwelkomt op zijn symposium van donderdag 8 mei een eminente spreker. Ruud Lubbers, de man die in de jaren '80 en '90 de Nederlandse economie uit het slop trok, laat die dag in het Scheveningse Fortis Circus Theater zijn licht schijnen over de huidige economische crisis. Hoe is het tot deze recessie gekomen en, wellicht nog belangrijker, worden de juiste maatregelen genomen om uit het dal te geraken?

De bijdrage van de oud-premier mag opmerkelijk worden genoemd. Ruud Lubbers treedt nog slechts zelden op voor een groot publiek, een reden te meer om zijn analyse bij te wonen. Andere sprekers die middag zijn Richard Homburg, topman van Homburg Invest. Inc. en Charles Groenhuijsen, voormalig Amerika-correspondent voor het NOS-Journaal en NOVA.

Geert Schaaij, directeur Beursgenoten, presenteert op het symposium zijn boek Beleggen met Geert Schaaij, waarin hij op toegankelijke wijze de werking van de beurs en de do's and don'ts van beleggen bespreekt. Prof. dr. Ruud Lubbers neemt op 8 mei het eerste exemplaar in ontvangst.

Leden hebben op het symposium gratis toegang; de media zijn eveneens van harte welkom.

Symposium Beursgenoten

donderdag 8 mei 2009

12.30 - 18.00 uur

Fortis Circus Theater Scheveningen

Over Beursgenoten

Beursgenoten is een beleggers-community met tips en adviezen over ontwikkelingen op de financiële markten. Belangstellenden voor Beursgenoten kunnen zich aanmelden via de website (www.beursgenoten.nl). Behalve adviezen ontvangen leden maandelijks het informatieve magazine Beursgenoten.





http://www.beursgenoten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redacties (