Gemeente Woerden

Wegafsluitingen in verband met gala

07 mei 2009
In verband met het gala voor eindexamenleerlingen van het Minkema College en het Kalsbeek College in Woerden zijn verschillende wegen in Woerden op 8, 13 en 14 mei afgesloten voor verkeer. Ook kan hinder ondervonden worden van de opstellingen van de diverse vervoersmiddelen waarmee de leerlingen op het gala zullen arriveren.

Minkema College
Vrijdag 8 mei is de Minkemalaan van 18.15 uur tot 20.15 uur afgesloten voor alle verkeer.
De Minkemalaan is aan de kant van de Steinhagenseweg gedeeltelijk afgesloten, zodat alle vervoersmiddelen van het gala via deze zijde de weg kunnen verlaten en geen andere mensen in kunnen rijden.

De diverse vervoersmiddelen waarmee de leerlingen arriveren worden opgesteld op de Amsterdamlaan en de Van Der Valk Boumanlaan. Dit gebeurt uiterst rechts, zodat de doorgang voor de hulpdiensten gewaarborgd blijft.

Kalsbeek College
Woensdag 13 mei is de Jozef Israelslaan van 16.30 uur tot 19.00 uur gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers tussen 's-Gravensloot en de Coba Ritsemastraat. Dit in verband met het opstellen van diverse vervoersmiddelen.
Kempensingel
Donderdag 14 mei is de Burgemeester H.G. van Kempensingel van 16.00 uur tot 19.00 uur geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf de kruising Zandwijksingel tot aan de Kievitstraat. Dit in verband met het opstellen van diverse vervoersmiddelen.

Lokaal verkeer wordt omgeleid via de binnenstad van Woerden.