Gemeente Kapelle

Steunpunt âDe Wegwiezerâ straks ook in Wemeldinge

Het Wmo- en vrijwilligerssteunpunt De Wegwiezer gaat uitbreiden. Wij willen naast het steunpunt in Kapelle ook een steunpunt in Wemeldinge oprichten. In eerste instantie willen we dit uitproberen gedurende drie maanden. Hierna zal worden geëvalueerd. Bij succes zal het steunpunt te Wemeldinge worden gecontinueerd. Wij zoeken langs deze weg contact met enthousiaste mensen voor de functie van:

Vrijwillig âWegwiezerâ M/V

Als âWegwiezerâ geeft u samen met anderen invulling aan het nieuw op te richten steunpunt in Wemeldinge. U verstrekt aan de hand van vragen, informatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Wij verwachten:

* Actieve inzet in het steunpunt.

* U voelt zich betrokken bij de samenleving van de gemeente.
* U heeft zelfkennis, sociale vaardigheden en inlevend vermogen.
* U neemt deel aan bijeenkomsten en vergaderingen
* U rapporteert en registreert.

* U bent met name overdag beschikbaar, in eerste instantie gaat het steunpunt één dagdeel per week open. U werkt volgens een roulerend schema.

Wij bieden:

* Een inwerkperiode met begeleiding.

* Ondersteuning bij het uitvoeren van de taak.
* Een reiskostenvergoeding.

* De werkzaamheden worden in overleg gepland.

Â

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Petra Slingenberg, telefoon 06-22271357. U kunt ook op dinsdagen tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen bij Steunpunt De Wegwiezer, Bruelisstraat 21 te Kapelle. Het steunpunt is tijdens de openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0113-340245.