Travel Unie International Nederland N.V.

Nieuwe internetsite robinson live

Sinds deze week is de nieuwe website van ROBINSON live. Dit betekent dat alles over het concept, events, last-minutes en de juiste club bij de juiste klant eenvoudig online terug te vinden is via www.clubrobinson.nl. Natuurlijk kan er ook online geboekt worden. Er zijn ook speciale clubmovies te bekijken om alvast de sfeer te proeven van de diverse clubs. Alle ROBINSON kenmerken komen duidelijk op de site naar voren: eten en genieten, sport en WellFit.

ROBINSON uitstraling
âIk ben héél trots op deze prachtige nieuwe website van ROBINSONâ, aldus Lisette Smit, Brandmanager van ROBINSON. âMet de website kunnen we echt het merk ROBINSON laden en de uitstraling geven die het verdient.â Daarnaast is de website zeer informatief. In welke Clubs is Nederlandstalig entertainment, welke acties en aanbiedingen heeft ROBINSON, welke Club past bij welke klant. Dit zijn zaken waar reisbureaus tegenaan lopen en die hopen we door middel van deze website op te lossen. Daarnaast zijn we makkelijker te bereiken en te vinden. Iedereen kan snel bij ons terecht als hij wil weten welke acties en aanbiedingen ROBINSON heeft. De site heeft de echte ROBINSON uitstraling; stijlvol, praktisch en overzichtelijk.â Op de site wordt dieper ingegaan op het ROBINSON concept; compleet verzorgde clubvakanties waar sport, ontspanning en een gezonde levensstijl een grote rol spelen. Alle clubs liggen op schitterende locaties en hebben dezelfde topkwaliteit.

Wellfit
ROBINSON is de uitvinder van WellFit; een combinatie van Wellness en Fitness. De filosofie van ROBINSON is gebaseerd op ontspanning door inspanning. Ultiem ontspannen kan pas door je spieren aan te spannen. Bij ROBINSON leer je dat inspanning niet hoeft te betekenen dat je buiten adem bent of totaal uitgeput . Het is ook de concentratie en focus op jezelf. Eten van gezond voedsel doet veel voor je lijf. In de ROBINSON WellFood restaurants wordt gekookt zonder vet, met minder koolhydraten en meer vitamines. ROBINSON staat voor een gezonde leefwijze en het bevorderen van de lichamelijke vitaliteit en de mentale flexibiliteit.

Eten & genieten
ROBINSON clubs zijn all Inclusive; al het eten en drinken is inbegrepen. De clubs bieden gevarieerde buffetten in de hoofdrestaurants, een Bistro-line, een uitgebreid ontbijtbuffet en ook ontbijtgelegenheid voor de uitslaper. Uiteraard ontbreekt ook de midnight snack niet. Topkok Otto Koch is al meer dan 10 jaar culinair adviseur bij de ROBINSON keukens. Op de website is hierover meer informatie te vinden en wordt ingegaan op de diverse buffetten van ROBINSON.

Kids voor Nix
Op de homepage van www.clubrobinson.nl staan de meest recente acties en aanbiedingen vermeld. âDit wordt continue geactualiseerd zodat je altijd de meest actuele aanbiedingen zietâ, aldus Lisette Smit. De eerste 100 boekers die nu een autovakantie boeken naar Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland ontvangen een gratis slipcursus. Daarnaast heeft ROBINSON nu de actie âKids voor Nixâ; dit betekent dat één kind onder de 12 jaar gratis kan verblijven in ROBINSON Club Esquinzo Playa, Fuerteventura of in ROBINSON Club Agadir in Marokko, als er voor 7 mei geboekt wordt.